El somni d’una nit d’estiu

La Unió Esportiva Olot rep demà (20h) el RCD Espanyol de Quique Sánchez Flores en el plat fort de la pretemporada a l’Estadi Municipal. Els de Posse, després de vèncer a l’Escala, tenen la il·lusió de competir i fer un bon paper davant d’un rival de la màxima categoria, recentment arribat d’Indonèsia. S’espera una bona entrada de públic per gaudir de l’estrena a casa contra els Sergio García, Granero o Baptistao. Kike Sánchez, per lesió, i Micaló, per precaució, seran les úniques baixes. 

Després d’una primera victòria convincent a l’Escala (0-3), demà toca vestir-se de gala. I és que no cada dia es pot gaudir de la visita d’un dels conjunts catalans de Primera Divisió. El RCD Espanyol serà un bon escull per mesurar el nivell real de la plantilla, poc a poc acoblant-se amb els nous jugadors i la filosofia futbolística que intenten impregnar Martín Posse i Pablo Rotchen, dos tècnics amb passat perico. Tot i que el resultat sempre és important, s’entén que el rival de demà juga una altra lliga i que la principal finalitat és seguir agafant rodatge i oferir la imatge més digna possible, i més en el debut davant de la nostra afició. Kike Sánchez i Lluís Micaló, aquest per precaució, són les úniques absències en el bloc garrotxí.

Per al conjunt de Quique Sánchez Flores serà el segon test de l’estiu. El primer, contra el Persija de Jakarta, el van solventar amb comoditat (0-7). Els pericos acaben de tornar del sud-est asiàtic i han facilitat una llista de convocats on sobresurten noms com Sergio García, Granero, Jurado, Baptistao o el porter garrotxí Pau López. En canvi, no hi seran altres homes importants com Gerard Moreno o Víctor Sánchez, lesionats, ni Felipe Caicedo, del qual s’està resolent el seu futur. També són baixa Diego López, Álvaro Vázquez, Duarte, Montañés i Correa.

Els socis de la UEO tindran entrada gratuïta mentre que el preu a general serà de 12€ (Jubilat 9€ / Júnior 3€). Un rival d’entitat amb jugadors de primera línia i una estrena a casa del nou projecte que han de servir per a que l’Estadi faci patxoca amb una bona afluència d’espectadors. Així que, ja ho sabeu, aparqueu les vacances un dia, deixeu el banyador i les xancletes i cap al camp a animar el club de la ciutat, que enguany torna a Segona B per la porta gran. Jo soc de l’Olot, i tu?

Baixes: Kike i Micaló (lesió)

Precedents

Malgrat que és més habitual coincidir amb el filial que no pas amb el primer equip espanyolista, hem trobat fins a set enfrontaments, tots ells de caràcter amistós, contra l’Espanyol. Es van realitzar en els anys 1952, 1966, 1967, 1974, 1983, 2012 i 2014. Precisament aquest últim, en el marcat del Trofeu Sant Aniol, va finalitzar en empat (1-1) en una tarda d’estiu amb 1.920 espectadors a l’Estadi.

Fotos: Martí Albesa-UE Olot

 

Leave a Reply