A les portes del triomf (Lleida Esportiu 1-1 UE OLOT)

Partit molt seriós i generós en l’esforç de la Unió Esportiva Olot amb repartiment de punts al Camp d’Esports de Lleida. Bona primera meitat dels olotins, que s’han avançat al límit del descans amb un gol de cap d’Álvaro Salinas. A la represa, el Lleida Esportiu ha despertat i ha pogut aconseguir l’empat amb una rematada d’Adri León, també amb la testa i en els darrers instants del matx. Punt positiu en un escenari molt exigent i tercera jornada seguida sense perdre abans de rebre un altre ós dur, el CD Castellón. 

Sense intimidar-se. La UEO ha competit a gran nivell en un camp on es respira futbol professional i s’ha pogut endur una recompensa mínima, per bé que ha tingut a tocar la victòria. Primera meitat molt destacada dels olotins, que s’han fet amb el domini i la possessió en la majoria dels passatges. I les arribades més clares, de fet, també portaven el segell de l’Olot. Primer ha estat Héctor Simón, amb un cop de cap molt ajustat que ha marxat al lateral de la xarxa. Parlant de laterals, avui Soler ha fet una autèntica exhibició recorrent la banda i internant-se amb perill dins l’àrea amb facilitat. Precisament dels seus peus ha nascut el 0-1, just abans que l’àrbitre xiulés el descans. El valencià l’ha cedit per Xumetra a la banda dreta, i aquest ha centrat al cor de l’àrea trobant l’aparició d’Álvaro Salinas, que ha rematat perfectament amb el cap al fons de la xarxa (45′). Tercera diana de l’alacantí en el seu retorn a la titularitat. En defensa, Ballesté pràcticament només ha hagut d’intervenir en la sortida de pilota i els centrals s’han mostrat atents i concentrats per desbaratar qualsevol intent lleidatà. Descans amb gol psicològic a favor i pujada d’adrelinar per gestionar a la represa.

I certament, l’inici de la segona meitat ha estat molt positiu amb una continuació del bon joc, lluita i solidaritat col·lectiva oferta en els primers 45 minuts. Salinas ho ha provat amb un tir des del vèrtex i Pedro del Campo, després d’una fantàstica combinació, ha vist com el defensa refusava el seu potent xut. Molo buscava un revulsiu i l’ha trobat amb l’entrada de Marc Martínez i Alpha, que han dut més problemes a la defensa olotina. Ballesté ha començat a aparèixer, primer llançant-se amb els punys per evitar el gol del davanter local i després salvant els mobles en un mà a mà espectacular. Garrido també ha fet moviments reforçant l’entramat defensiu amb Lluís Aspar i cercant més control i criteri amb Eloi Amagat. L’equip anava aguantant de meravella amb un Soler que ha disparat una volea ben a prop de l’escaire dret. El minut fatídic ha estat el 85; llançament de falta lateral i cop de cap d’Adri León sense oposició que ha suposat l’empat (85′). Una acció d’estratègia desafortunada que ha donat ales al Lleida Esportiu, recordem, un del candidats al play-off amb una plantilla farcida de recursos. Poc després, el mateix León ha estat expulsat per doble targeta groga i el partit ha finalitzat amb l’impuls dels lleidatans davant de la resistència garrotxina. Sap greu pel com i pel moment, però vist en fred és un senyor empat davant de tot un Lleida. És el segon punt consecutiu i la tercera jornada consecutiva sense conèixer la derrota. Ens situem amb 30 punts i mantindrem la novena posició aquest cap de setmana. Sumar, sumar i sumar abans de rebre un altre gegant, el CD Castellón, diumenge vinent al migdia a l’Estadi Municipal. Seguim!

FITXA TÈCNICA

Lleida Esportiu: Pau Torres, José Ruiz, Joan Oriol, Trilles (c), Liberto, Xemi (Marc, 60′), Raúl (Alpha, 60′), Simic, Abel, Adri León i Cano (Sebi, 80′):

UE OLOT: Ballesté, Carles Mas, Héctor (c) (Eloi, 78′), Pedro, Soler, Alan Baró, Xumetra (Peque, 86′), Chavarria, Salinas (Aspar, 72′), Vivi i Kilian

Gols: 1-0, Salinas (45′), 1-1, Adri León (85′).

Àrbitre: Ekhiotz Sánchez Asia. Ha amonestat Salinas, Chavarria, Kilian i Vivi (UEO) i Trilles (Lleida Esportiu). Ha expulsat a Adri León per doble targeta groga.

Incidències: partit corresponent a la jornada 22 del campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb la presència d’uns 2000 espectadors al Camp d’Esports de Lleida. 

Leave a Reply