shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Labor social de la UEO

LABOR SOCIAL DE LA UNIÓ ESPORTIVA OLOT

El COMPROMÍS SOCIAL és un dels pilars del projecte de la UNIÓ ESPORTIVA OLOT. Estem treballant amb altres entitats rellevants en l’activitat social de la zona per tal de trobar sinèrgies entre les entitats.

Actualment, la UNIO ESPORTIVA OLOT té signats convenis amb:


 • CÀRITAS GARROTXA
  Des de fa ja 7 temporades tots els nostres equips llueixen el logotip de CÀRITAS a les seves samarretes. Conscients de la tasca encomiable que desenvolupa Càritas amb la gent més desfavorida, els nostres jugadors passegen amb orgull el seu nom arreu de Catalunya, Aragó, Balears i Castella la Manxa.Durant la pretemporada del primer equip, cada any també es celebra un amistós benèfic en el qual la recaptació integra s’entrega a aquesta organització, estretament vinculada amb els valors del club.

 • CLUB ATLETISME GARROTXA
  Els equips blau, groc i vermell del CAG competeixen en la “Millor lliga del món” amb l’escut del Club Atletisme Garrotxa i amb el de la Unió Esportiva Olot, que els hi proporciona tot el suport econòmic i una estructura de club per seguir creixent. La UEO intenta donar el suport necessari perquè els coordinadors puguin continuar fent la impagable labor social amb els jugadors dels tres equips seniors i amb el d’ESCOLETA. Més informació AQUÍ

 


 • INTEGRA OLOT
  Al desembre del 2018 s’inaugura “La Grada dels Valents” de la Unió Esportiva Olot. Creada entre INTEGRA i la UE Olot, es forma amb la finalitat que tots els usuaris d’aquesta entitat puguin assistir a l’Estadi Municipal i animar al primer equip. L’objectiu és treballar per convertir el que per ells és una activitat extraordinària en una activitat quotidiana compartida amb la resta de la societat en un lloc públic i de molta afluència de gent.

 • BANC DE SANG i TEIXITS
  Quan l’agenda del primer equip ho permet, també ens agrada col·laborar en les JORNADES DE DONACIÓ DE SANG. Membres del cos tècnic i del Consell d’Administració acostumen a assistir-hi regularment.Des del club s’ofereix al BANC DE SANG promocions per incentivar-ne la participació (invitacions a un partit del primer equip a l’Estadi Municipal, etc.).

 


 • TEA GARROTXA
  L’Associació de familiars de persones amb Transtorn de l’Espectre Autista de la Garrotxa va signar amb nosaltres un conveni de col·laboració amb la finalitat de trobar escenaris on els nens i nenes que formin part de l’associació puguin gaudir del futbol. A més, el superàvit del CAMPUS de la UNIÓ ESPORTIVA s’entregarà integrament a l’associació. Més informació sobre TEA GARROTXA a la web: www.teagarrotxa.org/


 • ALTRES ACTES
  Open Santi Silvas: Cada mes de juny visitem el millor torneig estatal en cadira de rodes que organitza la Fundació Tommy Robredo a les pistes del CN Olot. Robredo, reconegut seguidor de la UEO, comparteix la la nostra sensibilitat social amb l’esport adaptat.
 • Pere RibesUn dels socis més especials de la UEO és el jove olotí Pere Ribes, que és cec de naixement però això no li impedeix col·laborar en les transmissions de Ràdio Olot Esports. Guardonat amb diversos premis per la seva tasca períodistica, en Pere és una persona molt estimada dins de la família de la UE Olot i fins i tot ha fet el servei d’honor i ha viatjat en alguns desplaçaments amb el primer equip. Un exemple de vida i de superació personal que no deixa de sorprendre’ns.

  Alguns videos d’en Pere:

https://www.ccma.cat/tv3/super3/el-mon-dels-supers/pere-ribes/video/5766708/
http://www.rtve.es/alacarta/videos/para-todos-la-2/para-todos-2-pere-ribes-comentarista-radiofonico-partidos-futbol/4488204/
https://www.cuatro.com/noticias/Pere-Ribes-locutor-partidos-futbol_2_2365680090.html
 • Cursa de la dona 
 •     Run For Càncer
 • RECONEIXEMENTS

Tota aquesta labor social del nostre projecte va ser reconeguda per la Fundació de la Federació Catalana de Futbol en els II Premis Solidaris de la Fundació. El directiu Jordi Reyes va ser l’encarregat de recollir el guardó.

Emoció i il·lusió en el lliurament dels II Premis Solidaris de la Fundació de lâ??FCF