shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Identitat de la UEO

MODEL I IDENTITAT DE LA UEO

El dia a dia de la UNIÓ ESPORTIVA OLOT es basa en un model que es suporta en cinc principis bàsics:

  • Valors
  • Compromís esportiu, formatiu i social del club
  • Sostenibilitat econòmica – Rigor, responsabilitat o coherència
  • Model de joc arrelat en la tradició i en el planter
  • Millora continua de les instal·lacions

VALORS DE LA UEO

La cultura de club es basa en 5 grans valors:
Competitivitat: La il·lusió que ens mou a ser la millor versió de nosaltres mateixos com a persones i com a jugadors
Compromís: Amb la societat, el club, l’equip, els companys i nosaltres mateixos. Prendre consciència de la importància que tenim a dins l’equip. L’èxit depèn de tots
Esperit d’equip: Compartim els èxits, estar junts en els mals moments, donar suport als companys. Ser sempre solidaris
Humilitat i respecte: Humilitat en acceptar la derrota i al celebrar la victòria. Respecte a nosaltres mateixos com a esportistes, als companys d’equip, a les regles del joc i als àrbitres, als rivals i a les aficions.
Integració de persones: La diversitat com a element distintiu, l’estímul de l’aprenentatge mutu i representar al 100% de la societat.

COMPROMISOS DE LA UEO

Esportiu: Amb 95 anys d’antiguitat, hem competit 3 temporades a 2ªB, 27 a 3ª, la resta a Regional. Aspirem i lluitem per un nou ascens i per millorar la historia del club. Per primer cop amb instal·lacions dignes, creixerem en equips i en diversitat: Escola de Futbol, Futbol Femení, Futbol Integratiu i Futbol.
Formatiu: Selecció, formació i aprenentatge desenvolupament en funció dels valors del club, arribant al 1er equip o equips de la comarca, aprenem amb un model de joc propi, elaborat i documentat.
Social: Prioritzem ser el club amb més socis per habitant de Catalunya. Càritas Garrotxa – tots els equips del club llueixen el seu logo. Beques per garantir la presencia de jugadors al base sense distinció d’origen, cultura ni nivell econòmic. Treballem per integrar el Olot el Futbol Base de l’Atlètic Olot. Donem suport als equips del Club d’Atletisme Garrotxa. Seguir col·laborant amb les entitats d’Olot i comarca.

SOSTENIBILITAT ECONÓMICA

Rigor en la gestió i responsabilitat econòmica. Responsabilitat de que les accions no perdin valor. No reclamem drets econòmics ni socials per aportacions econòmiques fetes. Els nostres patrocinadors aporten més compromís que avantatges econòmiques i comercials en treuen.

MODEL de JOC

Idea de joc: Equips amb iniciativa de joc. Bon tracte a la pilota.
Model de joc: Valents i atrevits amb la pilota. Ordenats defensivament.
Metodologia: Combatius, agressius, procurant el gol. Intensius i pressionant als rivals