shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Cròniques ESCOLA FUTBOL UEO

El resum de la jornada al FUTBOL BASE (17 i 18 febrer)

Com cada dimarts, arriba el moment de pentinar l'actualitat del futbol base de la Unió Esportiva Olot. El cap de setmana ens ha deixat uns números de 13 victòries, 2 empats i 7 derrotes, deixant de banda els 2 partits que es van suspendre. Aquí teniu la taula estadística de cada jornada i tot seguit, les cròniques de la majoria de dues

El resum de la jornada al FUTBOL BASE (3 i 4 febrer)

Com cada dimarts, torn per al futbol base de la Fundació Unió Esportiva Olot en la primera jornada del mes de febrer. Un cap de setmana força interessant amb un global de 16 victòries i 7 derrotes. A remarcar els lideratges del Sènior Femení, Juvenil A, Cadet A i Infantil A, així com la victòria del CF Sant Jaume fora de casa. Tot seguit ho repassem amb el resum setmanal del planter:

El resum de la jornada al FUTBOL BASE (27 i 28 gener)

Últim cap de setmana del més de gener per als conjunts de la Fundació Unió Esportiva Olot, que s'ha saldat amb unes estadístiques de 7 victòries, 5 empats i 6 derrotes. Una jornada més complicada per als dos juvenils i el Sant Jaume, que es van haver de conformar amb un punt, mentre que el Sènior Femení segueix trepitjant fort. Tot seguit ho repassem en el resum habitual dels dimarts.