shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Notícies

A tres punts de tot

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge (17:30h, Esport3) el Lleida Esportiu amb la missió de traslladar el bon gust de boca de fa quinze dies a l'Estadi. Garrido, que recupera Marc Cosme i té l'única baixa de Jose, preveu un partit bonic i il·lusionant davant d'un rival que encara es manté imbatut. Els de la Terra Ferma, eliminats de la Copa del Rei, viuen un moment idíl·lic a la lliga instal·lats en la quarta posició. Un duel català que demana la resposta de l'afició per seguir mirant més amunt que no pas avall.

Buscant l’ensaïmada més dolça

La Unió Esportiva Olot agafa l'avió i es desplaça a Palma de Mallorca per jugar diumenge (12h, IB3 Televisió) al camp de l'Atlètic Balears. Els olotins, sense Jose i amb el dubte de Cosme, intentaran perllongar la gran imatge del partit contra el Badalona en un escenari de dimensions reduïdes i davant d'un rival de prestigi. Manix Mandiola, com Garrido, va salvar l'equip in-extremis el curs passat i enguany el té situat a la meitat de la taula. Un duel solidari amb tota la recaptació per als afectats de la torrentada tràgica a la zona de Sant Llorenç.

Constituït el nou patronat de la Fundació UE Olot

Ahir es va concretar la constitució del nou patronat de la Fundació Unió Esportiva Olot. La composició actual l'encapçala Joan Agustí com a president, Manel Fernández com a vicepresident, Helena Martínez com a secretaria i Abel Solé, Alba Vilanova, Albert Pallàs, Dani Valls, Roger Vidal, Jordi Reyes i Xavier Marcillo com a vocals.

Prohibit badar

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge el CF Badalona (17h, Esport3) amb el propòsit d'esborrar del mapa les dues últimes patacades i obtenir el primer triomf a l'Estadi Municipal. Ens visita el conjunt escapulat de Ramon Calderé, un vell conegut de la casa, que ha construït un bloc intens i amb molta experiència que ha enllaçat dues victòries seguides. El factor ambiental ha de tornar a ser el valor diferencial per encendre la grada i acostar-nos als tres punts. 
1 2 3 78