shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

FUTBOL SOCIAL SOSTENIBLE UEO

Els inicis de la UE Olot es remunten a principis del segle XX. L’Olot Deportivo, primera entitat esportiva dedicada al futbol a la ciutat, va ser fundat per un grup d’estiuejants barcelonesos que visitaven assíduament la Garrotxa. Entre els promotors hi havia Hans Gamper, fundador i president del FC Barcelona i Joaquin Peiris, ex-jugador i futur president del FCB.
D’aquestes arrels neix el projecte actual de la UE Olot, que s’inicia en el juliol del 2004, moment en el qual el club va estar a prop de desaparèixer i competia en una de les categories més baixes de la seva història.


Per evitar la desaparició, un grup de persones sense cap ànim de protagonisme vam decidir que l’Olot no es podia perdre i vàrem definir aquest projecte de FUTBOL SOCIAL SOSTENIBLE.

COMPROMISOS

Adquirim compromís ESPORTIU, SOCIAL i FORMATIU

Llegir més

VALORS

COMPROMÍS, COMPETITVITAT, ESPERIT D’EQUIP, INTEGRACIÓ DE PERSONES i RESPECTE son els valors que serveixen de guia a tots els membres de la UE OLOT

Llegir més

ORÍGEN DELS JUGADORS

Som una SELECCIÓ de JUGADORS CATALANS.

Llegir més

100% de la SOCIETAT

Disposem d’una ESCOLA DE FUTBOL, de FUTBOL FEMENÍ, SOCIAL i D’INTEGRACIÓ per representar el 100% de la societat oltina, garrotxi i catalana.

Llegir més

POSICIONAMENT DEL CLUB

Ens posicionem en contra de que diferents clubs siguin propietat d’un mateix grup inversor i demanem a la federació que ho reivindiquin a nivell FIFA. Volem una competició justa, on tots els clubs competeixin amb comptes sanejats i en conseqüència, excloure de la competició als clubs amb deute impagada procedent d’impagaments continuats a jugadors, Hisenda Pública i Tresoreria de la Seguretat Social. Pensem que el que s’ha de fer primer és reglamentar que tots els equips de 2ªB estiguin constituïts com a SLD.

Demanem a la RFEF que reclami al CSD un canvi immediat en el Decret Llei de 5/2015 i que passi d’un 1’5 a un 10%, el percentatge de recursos que LaLiga aporta al futbol aficionat.

Necessitem créixer socialment i com a club per promocionar el projecte de Futbol Social Sostenible de la UE Olot en el món de l’esport. Volem ser el segon equip de tots els aficionats al futbol de Catalunya i per tant necessitem captar socis i patrocini d’arreu del territori català per assolir la categoria professional. Busquem el suport d’un club més gran amb valors similars i interessos complementaris.

Per aquest motiu, busquem noves sinèrgies que ens permetin millorar continuadament i demostrar que des de la humilitat d’un projecte esportiu també es pot ajudar a que el nostre país sigui un del millors del món.

SOSTENIBILITAT ECONÒMICA

El projecte de l’Olot està estructurat en una SAD amb un límit màxim de propietat del 10% i en la Fundació Unió Esportiva Olot. És un projecte sòlid, gestionat amb rigor des del CDA i aquesta és la única SAD en la qual els membres del CDA es responsabilitzen que el resultat mínim de cada exercici sigui zero. Evidentment, això requereix aportacions econòmiques personals per no abaixar ni un cèntim els 25,00 € del valor nominal de les accions. Ho fem amb una gestió transparent donant sentit a la nostra voluntat de servei a la societat des del món del futbol.  

Som l’únic club del futbol de la 2ªB que presenta comptes amb patrimoni positiu sense haver estat mai a cap categoria professional, ni a 1ª Div. ni a 2ª Div. A.

COMPETITIVITAT

La il·lusió que ens mou a ser la millor versió de nosaltres mateixos com a persones i com a jugadors

COMPROMÍS

Amb la societat, el club, l’equip, els companys i nosaltres mateixos. Prendre consciència de la importància que tenim a dins l’equip. L’èxit depèn de tots

Esperit d’equip
Compartim els èxits, estar junts en els mals moments, donar suport als companys. Ser sempre solidaris

Humilitat i respecte:
Humilitat en acceptar la derrota i al celebrar la victòria. Respecte a nosaltres mateixos com a esportistes, als companys d’equip, a les regles del joc i als àrbitres, als rivals i a les aficions.

Integració de persones
La diversitat com a element distintiu, l’estímul de l’aprenentatge mutu i representar al 100% de la societat.