Membres de la Comissió pel Centenari

Carles Llorens
President de la Comissió

President de la Comissió. Fill de Lluís Llorens, un dels jugadors més emblemàtics de la historia del club. L’any 1997, durant el 75è aniversari, va publicar “Història de la Unió Esportiva Olot”. També ha publicat “Sunyol, el president afusellat del Barça” i “Breu història del F.C.Barcelona”.

Josep Mª Fabregó

Jugador del primer equip de les temporades 72-73 a 76-77 i també de la 84-85. És president del Consell Esportiu de la Garrotxa. Ha estat regidor de l’Ajuntament d’Olot i membre del Consell Comarcal de la Garrotxa

Anna Bonfill

Llicenciada en Història. Responsable de l’Arxiu Municipal d’Olot, treballa a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa.

Pep Solés
Vocal

Fou porter del primer equip. Avui és el president dels “Ex-jugadors de la U.E.Olot. Un actiu twitter en favor del club. Manté contacte amb tots els que formen part de la història viva de l’entitat.

Abel Solé

Fou capità del primer equip. És el jugador que més partits ha jugat amb la Unió Esportiva Olot. Membre del Consell d’Administració del Club.

Anna Diago

Periodista amb una trajectòria professional vinculada a diferents mitjans de comunicació. Ha estat responsable de l’àrea de comunicació de diferents institucions. Actualment treballa a l’Ajuntament d’Olot.

Florienci Lluis

Jugador del primer equip de l’any 1969 a 1974. Era un veloç lateral molt recordat per l’afició.

Josep Salavedra

Professor del Departament de Teoria del Senyal i Comunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya. És un actiu aficionat de la U.E.Olot, sempre alerta a la xarxa per defensar els colors de la U.E.Olot.

Amb la finalitat de preparar el Centenari del Club s’ha dissenyat una comissió composada per persones rellevants en la història del club i de la Ciutat d’Olot