AVANTATGES SOCIS UEO 2022-23

TARIFES

Tipus CARNET PREU
SOLIDARI (Inclusiu) 35,00 €
JUNIOR (Entre 10 i 17 anys) 35,00 €
JOVE (entre 18 i 30 anys) 65,00 €
GENERAL 100,00 €
GENERAL (Jubilats (majors de 65 anys)) 100,00 €
TRIBUNA 175,00 €
TRIBUNA (Jubilats (majors de 65 anys)) 140,00 €
PROTECTOR 230,00 €
LLLOTJA 340,00 €

COM FER-SE SOCI?

1. Trucant al telèfon del club: 972.26.06.98 en horari d’oficina

2. Omplint un dels tríptics que trobarà en algun dels establiments que generalment col·laboren amb el club o be imprimint-lo a partir d’aquest link: TRÍPTIC i enviant-lo per mail a socis@ueolot.com

3. Visitant la nostra BOTIGA INTEGRA-UEO al Carrer Sant Esteve, 3 d’Olot (al costat de la Plaça Major)

4. A través del link: www.ueolot.com/botiga


L’abonament de la UE OLOT presenta una sèrie d’avantatges que esperem resultin atractius pels nostres abonats i els aficionats que tinguin dubtes d’acompanyar-nos:

AVANTATGES DEL CARNET UEO:

 

 DOMICILIACIÓ DEL PAGAMENT

El fet de domiciliar el pagament del carnet de SOCI et permetrà rebre el carnet al teu domicili evitant, d’aquesta forma, cues i preocupacions

PAGAMENT A TERMINIS

Aquesta temporada, els socis que ho sol·licitin podran fer l’abonament del carnet en tres còmodes quotes (30, 60 i 90 dies des de l’adquisició)

CARNET JOVE per menors de 30 anys

Sabem que en molts casos, la situació econòmica dels més joves no és la millor i per això hem reduït la quota del carnets pels abonats entre 18 i 30 anys 

AVANTATGES EN COMERÇOS

L’abonament inclou tres promocions que no tan sols faran que el cost del carnet sigui zero sinó que suposaran als socis de la UEO un benefici econòmic


DOMICILIACIÓ DEL PAGAMENT: Tan sols cal enviar les dades del compte bancari on es vol domiciliar el pagament via e-mail a ueolot@ueolot.com. Des de llavors rebrà el carnet al seu domicili abans de començar la Temporada.
PAGAMENT A TERMINIS: Pot sol·licitar el pagament aplaçat de la quota de soci en fins a tres terminis. Aplicable als abonaments de General, General Jubilat, Tribuna, Jubilat Tribuna, Protector i Llotja.
AVANTATGES EN COMERÇOS: BONPREUESCLAT i OLIVA MOTOR a nostra Campanya de Socis i ofereixen als nostres socis descomptes a l’alçada del projecte. Aprofitant els descomptes el soci gaudirà d’un estalvi que en molts casos, superarà el preu del carnet:
CARNET JOVE: Ens agradaria rejovenir la massa social del club i per això hem creat una nova modalitat de carnet: CARNET JOVE. Està destinat als aficionats entre 18 i 30 anys. El preu d’aquest nou abonament és de 66,00 €.

 

BONPREU-ESCLAT ofereix als socis de la UNIÓ ESPORTIVA OLOT 8 vals de DESCOMPTE valorats en 5,00 € cadascun per compres superiors a 50,00 € al Supermercat-ONLINE BonpreuESCLAT. La recollida del producte es pot fer al Punt de Recollida situat al costat de l’Estadi Municipal (c/ Lluis Companys, 14-16 (al costat de la benzinera ESCLAT Oil). Els socis de la UEO rebran els codis descompte via mail.


Pot trobar instruccions de COM UTILITZAR-LOS al següent link: http://www.ueolot.com/promocio-bonpreuesclat/