TARIFES

TIPUS DE CARNET PREU
SOLIDARI (Inclusiu) 35,00 €
JÚNIOR (entre 10 i 17 anys) 35,00 €
JOVE (entre 18 i 29 anys) 65,00 €
GENERAL 110,00 €
GENERAL JUBILAT 100,00 €
TRIBUNA 175,00 €
TRIBUNA JUBILAT 140,00 €
PROTECTOR 230,00 €
LLOTJA 340,00 €

 

COM FER-SE SOCI?

1. Trucant al telèfon del club (972 260 698) en horari d’oficina (de 9:30h a 14:30h)

2. Omplint un dels tríptics que trobaràs en els comerços de la ciutat i dur-lo a les oficines o enviant-lo a admin@ueolot.com

3. Visitant la BOTIGA INTEGRA-UEO al Carrer Sant Rafel, 24 (Olot) a través d’aquest enllaç: www.ueolot.com/botigaL’abonament de la UE Olot presenta una sèrie d’avantatges per a tots els aficionats que ens vulguin acompanyar en aquest projecte:

AVANTATGES QUE TENS AMB EL CARNET DE SOCI

DOMICILIACIÓ DEL PAGAMENT

El fet de domiciliar el pagament del carnet de SOCI et permetrà rebre el carnet al teu domicili evitant, d’aquesta forma, cues i preocupacions.

REGAL DEL LLIBRE DEL CENTENARI

Els nous socis rebran el llibre del Centenari “L’altre futbol”, escrit per David Planella i Joel Sebastian i que repassa els moments més importants de la història del club.

CARNET JOVE (DE 18 A 29 ANYS)

Sabem que en molts casos la situació econòmica dels més joves no és la millor i per això mantenim la quota reduïda per a la franja d’entre 18 i 29 anys. 

AVANTATGES EN COMERÇOS

L’abonament inclou tres promocions que fan que el carnet sigui pràcticament gratuït. També amb un 10% de descompte en tots els articles oficials de marxandatge a la Botiga Integra-UEO.

REBAIXA FUTBOL BASE

A totes les famílies del futbol base de la Fundació UE Olot se’ls farà un descompte de 30€ en la tarifa del carnet. Aquesta rebaixa se’ls aplicarà directament en el pagament de l’últim rebut de la seva quota.


 

 

 

 

BONPREU-ESCLAT ofereix als socis fins a 8 vals de DESCOMPTE valorats en 5,00 € cadascun per compres superiors a 40,00 € a través de la seva web Supermercats Bonpreu i Esclat – Bonpreu (bonpreuesclat.cat)

Com faig la recollida del producte? Al Punt de Recollida situat al costat de l’Estadi Municipal (c/ Lluís Companys, 14-16 (al costat de la benzinera ESCLAT Oil).

Com puc accedir als codis? Els socis de la UEO rebreu els codis del descompte via correu electrònic.

Vols saber com utilitzar aquests vals de descompte? Aquí trobaràs les instruccions: http://www.ueolot.com/promocio-bonpreuesclat/

Si vens a la benzinera GECKOIL, situada al Carrer Ignasi Buxó i Gou, 10 d’Olot obtindràs un descomptes de 6 cèntims per litre. I atenció, per a un consum mig arribaràs a un mínim de 44€!

Com ho has de fer? Demana la teva targeta personalitzada a GECKOIL (en horari de 9 a 13h) mostrant el DNI i el carnet de l’Olot. També podeu enviar un correu a comercial@ptk.cat. Aprofita-ho i emplena el dipòsit a la teva gasolinera de confiança!

 

 

 

 

 

 

LA BONA ENERGIA ENS LA PORTA BASSOLS!

Bassols Energia ofereix un descompte del 50% aplicat al carnet de soci, a descomptar de la factura de la llum, fins a un màxim de 60€.

Com funciona?

Fàcil, has de tenir el carnet de soci de la UE Olot i ser client de Bassols Energia.

Com s’aplica?

El descompte s’aplica directament a la factura d’electricitat, en diferents mensualitats, fins a esgotar el saldo.

I si ja sóc soci i client de Bassols Energia…

Pots escriure un correu a comercial@bassolsenergia.com amb l’assumpte “UE Olot”, adjuntant la foto del teu carnet de soci de la UE Olot. També ets pots passar per les nostres oficines en horari comercial!