Presentació eSPORTS

L’Olot arriba al FIFA18

El nostre club crea una plantilla virtual per a competir al conegut videojoc FIFA18. Jugadors del primer equip com Marc Nierga o Xavi Ginard formaran part de l’UE Olot eSports, juntament amb tots els socis i aficionats que superin el procés de selecció.

La força dels volcans arriba al món virtual. La Unió Esportiva Olot ha decidit apostar per un àmbit en ple creixement com el dels eSports i ha creat un equip a VFO, la competició més prestigiosa a nivell estatal d’aquest sector. En aquesta vessant del joc, l’oci passa a ser competició i els quatre capitans – Jordi Echevarria, Sergi Pallejà, Marc Nierga i Jordi Mestres – conformaran una plantilla d’uns 20 jugadors per a jugar a la plataforma PlayStation4.

D’aquest grup, se n’escolliran onze per a jugar, cadascú portant un jugador de cada posició. Realment, aquesta modalitat del FIFA18 (Clubes Pro) és com el futbol real. Hi ha una plantilla conformada per un jugador de cada posició i els capitans escullen l’alineació titular en funció de les virtuts pròpies i les característiques dels rivals. Es faran proves durant el mes d’agost per a veure el nivell dels candidats i també el seu comportament (veure codi ètic).

I és que les dues coses són igual d’importants i la gestió de grup, com al futbol real, adquireix molta importància. Des del club, en la línia del primer equip, volem crear identitat i donarem prioritat als interessats de la comarca, la província i també de Catalunya. Tots plegats segur que fem créixer aquest projecte, el de la UE Olot als eSports. Les persones que estiguin interessades en formar part de l’equip ens poden contactar per correu electrònic (esports@ueolot.com) o Twitter (@UEOeSports).

Som-hi, UEO eSports!