Morir matant al Martínez Valero (Elche CF 2-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot posa contra les cordes a tot un Elche CF en un Martínez Valero que acaba demanant l’hora davant de la insistència dels olotins en puntuar. Manuel Sánchez i Benja havien avançat els il•licitans, que han estat superiors en la primera part, però Jordi Masó ha ajustat el matx en un segon temps de clar color vermell. Bones sensacions sense premi per acomiadar l’any 2017 i carregar piles per a la segona volta.


Ha estat clarament un partit de dues cares amb una primera meitat de notable domini de l’Elche CF, que s’ha mostrat molt efectiu en els últims metres. L’Olot ha sortit sense por i ha presentar batalla en un escenari imponent com el Martínez Valero, però les urgències dels locals per tornar a la zona de play-off han pesat més. De fet, els de Josico s’han avançat després d’un servei de cantonada, en el qual Manuel Sánchez ha aprofitat una pilota mal rebutjada per batre Ginard (27’). Mica en mica, els de Garrido han anat esgarrapant possessió al conjunt il•licità i han generat les primeres arribades. El principal perill ha vingut de la banda de Blázquez i Nacho Pérez, amb bones centrades i internades per servir en safata a Marc Mas. I quan més còmode estava l’Olot, ha arribat el segon mastegot de l’Elche. Una pèrdua de pilota en la sortida ha estat interceptada per Albacar, que ha canviat d’orientació per Nino i aquest, ben sol, ha fet la passada de la mort per a que Benja finalitzés a plaer (40’). Un càstig excessiu a la seriositat defensiva dels olotins, que fins al moment havien concedit un perill mínim a un conjunt amb un potencial ofensiu de primer ordre. Descans per rectificar errors i aclarir les idees per donar-li la volta a la segona meitat.

I efectivament, la segona meitat s’ha girat com un mitjó, posant-hi la valentia i el coratge que reclamava el tècnic als seus homes. L’Olot ha ofert la seva millor versió i ha fet recular l’Elche al seu propi camp. Amb l’entrada d’Uri Santos, l’equip ha trobat més joc per dins i un futbol més associatiu per arribar l’àrea amb més criteri. Ha avisat Marc Mas amb el seu perill habitual i els garrotxins han fet un pas endavant en tots els sentits. Calia un gol per entrar de ple en el partit i aquest ha estat obra de Jordi Masó, rematant en segona opció després d’un cop de cap de Jose al travesser (78’). Quedava temps suficient i l’afició local, sempre exigent, ja es començava a posar nerviosa. D’aquí fins al final, ens hem bolcat de forma important a l’àrea de Jose Juan, amb intents constants per bandes i penjant pilotes al cap de Barnils, incrustat en la punta d’atac. La pilota no ha volgut entrar i ens hem quedat amb una sensació agredolça, de satisfacció per la millora però també amb la frustració de no haver aprofitat una gran oportunitat per retallar més punts amb els rivals directes. Marxem a les festes de Nadal a quatre punts de la salvació i a tres de la promoció, per tant caldrà seguir nedant a contracorrent en el 2018 per obtenir l’objectiu marcat. Amb la segona part d’avui no tenim cap dubte que ens en sortirem. SEGUIM!

FITXA TÈCNICA
Elche CF: José Juan, Tekio, Edu Albacar, Primi, Gonzalo Verdú, Manuel Sánchez, Nino © (Ivan Calero, 71’), Benktib, Benja, Collantes (Sory, 83’) i Javi Flores (Provencio, 62’).
UE OLOT: Ginard, Jose ©, Carles Mas, Roger Vidal (Uri, 45’), Guzmán, Barnils, Blázquez (Pedro, 79’), Masó, Marc Mas, Héctor i Nacho Pérez (Alfredo, 68).
Gols: 1-0, Manuel Sánchez (27’), 2-0, Benja (40’), 2-1, Masó (78’).
Àrbitre: Juan Manuel Ruiz Aguilera. Ha amonestat Manuel Sánchez, Collantes, Benja i Benktip (Elche) i Roger Vidal (UEO)
Incidències: partit corresponent a la jornada 19 del campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb la presència de 5.476 al Martínez Valero d’Elx.

Fotos: Sonia Arcos-Elche CF

Leave a Reply