shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

L’escut

EL NOSTRE ESCUT

Els antecedents parteixen del mateix moment de la fundació del club, el 1921. En aquell moment un escut amb una forma de pell bovina i amb la representació de la senyera, l’ala, una pilota de futbol i franges amb els colors de l’equipació, la grafia era OLOT F.C.
La primera actualització que trobem és del 1946, a on la forma adopta una forma poligonal, conservant la senyera, l’ala i amb una grafia de U.D. OLOT. D’aquests antecedents ens fixem amb la senyera i la pilota del de 1921 i amb la forma circular, les divisions i l’ala del de 1946. 
L’any 1968 s’incorpora el color blau i es modifica lleugerament la forma de l’ala.
Durant el 1980 es catanalitza la grafia a U.E. OLOT.
Jordi Vayreda i el seu equip, Jordivayreda Projectteam, van ser els encarregats de dissenyar l’actual escut de la UE Olot durant el 2009.

escut

“En la nostra actualització que hem fet del que fou l’escut del club fins la temporada 2008-2009, hem modificat la forma del camper, passant-la a circular, inscrivint-hi una anella per ordenar la grafia, una grafia que inclou el nom complet “Unió Esportiva Olot” i que també inclou el seu any de fundació, el 1921, fent constar que es un escut d’un club amb història i que pertany als seus socis. La meitat del cercle el destinem a l’ala de la ciutat, una quarta part a la senyera i l’altre a la pilota de futbol, recuperada de l’escut original.” – jordivayreda