shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Futbol base

El resum de la jornada al FUTBOL BASE (13 i 14 gener)

La primera jornada de l'any a totes les competicions del planter de la Fundació UE Olot va ser gairebé per emmarcar. Els resultats així ho avalen amb unes estadístiques de 15 victòries, 2 empats i 5 derrotes, acaparant els triomfs en les franges de cadets i juvenils. Tot seguit ens submergim en cadascun dels partits per veure com van anar:

La presentació del futbol base, ajornada!

La Unió Esportiva Olot ha decidit que laa presentació del futbol base que s'havia de fer demà al matí ha quedat ajornada per la previsió de mal temps. D'altra banda, el torneig de futbol adaptat del Club Atletisme Garrotxa que s'havia de disputar al Morrot es trasllada al pavelló d'Olot amb els mateixos horaris i partits. Disculpeu les molèsties!

Aquest diumenge, presentació del futbol base

La Unió Esportiva Olot farà aquest diumenge al matí la tradicional presentació del planter del club, enguany ampliat amb l'Escola de Futbol UE Olot, la secció de futbol femení i la vinculació del CF Sant Jaume com a filial del primer equip. Els jugadors dels diversos conjunts estan citats a partir de les 10h per a les fotografies de grup.
1 2 3 21