shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Compromisos de la UEO

ESPORTIU: Amb 98 anys d’antiguitat, hem competit 5 temporades a 2ªB, 27 a 3ª, la resta a Regional. Aspirem i lluitem per un nou ascens i per millorar la historia del club. Per primer cop amb instal·lacions dignes, creixerem en equips i en diversitat: Escola de Futbol, Futbol Femení, Futbol Integratiu i Futbol Social.

FORMATIU: Selecció, formació i aprenentatge desenvolupament en funció dels valors del club, arribant al 1er equip o equips de la comarca, aprenem amb un model de joc propi, elaborat i documentat. Treballem per aconseguir beques que ens ajudin a garantir la presència de jugadors al nostre futbol base sense distinció d’origen, cultura ni nivell econòmic.

SOCIAL: Prioritzem ser el club amb més socis per habitant de Catalunya. Col·laborem de forma regular sota diferents fòrmules amb les principals associacions benèfiques de la comarca: Càritas Garrotxa , INTEGRA, BANC DE TEIXITS I SANG i TEA GARROTXA. Continuem treballant per buscar noves col·laboracions.

Amb la bandera social ben alta, tots els nostres equips porten Càritas a la samarreta des de ja fa 7 anys. Ho fem perquè tenim un conveni de patrocini invers que consisteix en pagar per poder lluir el logotip de Càritas, que dóna visibilitat i aporta recursos a l’entitat. (des de fa ja 8 anys, tots les samarretes del club en llueixen el seu logo)

Conscients de la tasca encomiable que desenvolupa Càritas amb la gent més desfavorida, els nostres jugadors passegen amb orgull el seu nom arreu de Catalunya, Aragó, Balears i Castella la Manxa. Durant la pretemporada del primer equip, cada any també es celebra un amistós benèfic en el qual la recaptació integra s’entrega a aquesta organització, estretament vinculada amb els valors del club.

En aquesta línia, tenim convenis amb el Banc de Sang i Teixits. Quan l’agenda del primer equip ho permet, també ens agrada col·laborar en les JORNADES DE DONACIÓ DE SANG. Membres del cos tècnic i del Consell d’Administració acostumen a assistir-hi regularment.
Des del club s’ofereix al BANC DE SANG promocions per incentivar-ne la participació (invitacions a un partit del primer equip a l’Estadi Municipal, etc.).

 

Al desembre del 2018 s’inaugura “La Grada dels Valents” de la Unió Esportiva Olot. Creada entre INTEGRA i la UE Olot, es forma amb la finalitat que tots els usuaris d’aquesta entitat puguin assistir a l’Estadi Municipal i animar al primer equip. L’objectiu és treballar per convertir el que per ells és una activitat extraordinària en una activitat quotidiana compartida amb la resta de la societat en un lloc públic i de molta afluència de gent.

L’Associació de familiars de persones amb Transtorn de l’Espectre Autista de la Garrotxa va signar amb nosaltres un conveni de col·laboració amb la finalitat de trobar escenaris on els nens i nenes que formin part de l’associació puguin gaudir del futbol. A més, el superàvit del CAMPUS de la UNIÓ ESPORTIVA s’entregarà integrament a l’associació. Més informació sobre TEA GARROTXA a la web: www.teagarrotxa.org/

 

Creiem que aquest ha de ser el model de club de futbol i entitat esportiva que amb recursos limitats treballa amb una irrenunciable fidelitat al territori fent un esforç especial en integració social i futbol inclusiu. I seguim i seguirem donant suport a tots els socis i amics que pels quals anar al camp de l’Olot és més que veure un partit de futbol. La filosofia del club és representar al 100% de la societat sense cap tipus d’exclusió.


ALTRES ACTES

Open Santi Silvas: Cada mes de juny visitem el millor torneig estatal en cadira de rodes que organitza la Fundació Tommy Robredo a les pistes del CN Olot. Robredo, reconegut seguidor de la UEO, comparteix la la nostra sensibilitat social amb l’esport adaptat.

Pere Ribes: Un dels socis més especials de la UEO és el jove olotí Pere Ribes, que és cec de naixement però això no li impedeix col·laborar en les transmissions de Ràdio Olot Esports. Guardonat amb diversos premis per la seva tasca períodistica, en Pere és una persona molt estimada dins de la família de la UE Olot i fins i tot ha fet el servei d’honor i ha viatjat en alguns desplaçaments amb el primer equip. Un exemple de vida i de superació personal que no deixa de sorprendre’ns.

Alguns videos d’en Pere:

https://www.ccma.cat/tv3/super3/el-mon-dels-supers/pere-ribes/video/5766708/
http://www.rtve.es/alacarta/videos/para-todos-la-2/para-todos-2-pere-ribes-comentarista-radiofonico-partidos-futbol/4488204/
https://www.cuatro.com/noticias/Pere-Ribes-locutor-partidos-futbol_2_2365680090.html
  • Cursa de la dona 
  •     Run For Càncer