shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Instal·lacions

Les instal·lacions de la UE Olot estan formades per l’Estadi Municipal d’Olot, camp de gespa natural, i pel camp de gespa artificial El Morrot

Estadi Municipal

L’Estadi Municipal és el camp del primer equip, que s’hi entrena i hi juga tots els partits. L’estadi també és el terreny de joc del Juvenil A i, per falta d’espai, el lloc d’entrenament de la categoria alevina.

pano estadi municipal2

El Morrot

El camp de gespa artificial del Morrot és el terreny de joc dels equips del futbol base, excepte el juvenil A. És a dir, hi juguen i s’hi entrenen els quatre equips alevins, els dos infantils, els dos cadets i el juvenil B.

La Unió Esportiva Olot comparteix aquestes instal·lacions amb l’Escola Pia, el filial del club, que disposa d’un equip aleví, dos de benjamins, dos més de prebenjamins i una escoleta.

Com que és un camp de futbol municipal, també hi juga i s’hi entrena l’Atlètic Olot, equip de Quarta Catalana, i l’escola Cor de Maria, que té un equip benjamí i un altre de prebenjamí.

Altres clubs que esporàdicament necessiten les instal·lacions del Morrot, sempre que sigui pel futbol base i de la ciutat, poden pagar una quota per utilitzar el camp.

artificial-2 artificial-3 artificial-1

Ubicació

mapa instalacions