Amb un regust amarg (Olot 1 – Prat 3)

La Unió Esportiva Olot no ha pogut acabar la temporada amb victòria, per poder-la dedicar a l’afició. Després de fer una molt bona primera part on no s’ha matat la feina, el 2 a 0 ha estat molt a prop, el Prat ha reaccionat en el segon acte i amb 3 gols ha capgirat el marcador.

D’entrada, algunes novetats a l’XI de la UEO aquesta tarda, sota pals Aleix Prunés i a l’extrem dret Toni Ruedas amb Grant en punta. La primera part i la segona dels jugadors s’han assemblat de ben poc. Com als primers 45 minuts els olotins han dominat, creant moltes ocasions, controlant el partit a la segona la victòria se’ls ha escapat de les mans. Al minut 6, Roger ha obert la llauna amb un xut des de la frontal de l’àrea a l’esquerre de Toni, molt ajustat al pal. Sobretot, els primers 20 minuts de l’Olot han estat molt intensos, Kilian a cama canviada no s’ha estrenat amb la UEO per ben poc. Ni Carlos, sol des de la frontal, que ha enviat la pilota als núvols. Ni tampoc Coro aconseguia el segon amb diferents xuts des de fora l’àrea. Aleix, entremig del domini local, ha salvat una doble ocasió de Boris. L’ex de l’Olot Àlex Granell ha sorprès a Aleix amb un xut des de fora l’àrea però s’ha topat amb el travesser, i poc després ha blocat un potent xut de Kante en un llançament de falta. Just abans d’arribar al descans, a la sortida d’un córner Rojas ha enviat una pilota al travesser.

A la segona, el Prat ha sortit amb una altra actitud, i més quan ha sabut que el Mestalla perdia contra el Sant Andreu i amb una victòria seva era l’únic resultat que els servia per poder disputar el play-off de descens. A l’Olot, Valentín substituïa Grant. Kante avisava passats 10 minuts amb un potent xut des de fora l’àrea que ha sortit per ben poc. En una doble ocasió pels pota-blava Abel ha tret sobre la mateixa línia de gol una rematada de Murillo. El Municipal ensumava el gol del Prat, ja que els visitants jugaven amb més empenta. Al 71’, Kante ha enviat la pilota al fons de la xarxa havent tocat abans el pal dret de la porteria defensada per Aleix. La remuntada es culminava al 82, quan Rubén de falta marcava el segon. Sense temps de reacció, Ignacio de cap ha marcat el tercer i definitiu.

Tot i la derrota, l’Olot ha celebrat el final de temporada i la continuïtat de l’equip a 2aB amb un pica a pica un cop acabat el matx, gentilesa de Suma Supermercats (Olot i Les Preses), Embotits d’Oix, Can Carbasseres i ATN Restaurant.

Debut en la convocatòria

Avui Gerard Roura (Xerry), juvenil de segon any (18 anys), ha anat convocat per 1a vegada amb el primer equip. Una llàstima que no hagi pogut debutar,  però un altre èxit del planter. El jugador havia entrenat amb el primer equip aquesta setmana. Ruedas, de nou, ha tornat a jugar amb el 1r equip. Tercera aparició del davanter de Figueres que avui ha jugat 60 minuts.

Fitxa tècnica

  • Unió Esportiva Olot: Aleix, Freixa, Rojas, Agus, Hostench, Abel (c), Roger, Coro, Ruedas (Pere Pons, 60′), Grant (Valentín, 46′) i Carlos Martínez.
  • Associació Esportiva Prat: Toni (c), Sierra, Ricarte, Rafa Murillo, Larios, Fernando, Víctor (Moha, 62′), Rubén, Kante, Boris (Ignacio, 75′) i Granell (Artabe, 88′).
  • Gols: Roger 5′, Kante 71′, Rubén 83′ i Rubén 83′.
  • Àrbitre: Román Romàn del col·legi de Castella Lleó. Ha amonestat a Ricarte del Prat.
  • Incidències: 1.356 espectadors a l’Estadi Municipal. Passadís d’homenatge al Cadet A, campió de 1a Divisió.