Vestits de gala!

Aquest migdia al local del Firal s’han presentat les equipacions per la propera campanya. Els jugadors del primer equip han vestit per primera vegada la granota de treball que lluiran a Segona Divisió B.

La principal novetat és el canvi de marca, ara ens vestirà Joma, la qualitat del teixit i les condicions d’aquesta casa milloraven el contracte anterior. El color predominant de la primera samarreta segueix sent el vermell, i per la segona equipació, el groc. Per la seva banda, la primera equipació del porter és verda. També s’han presentat la roba d’entrenament i el xandall.

“L’Olot ets tu!”

A la presentació s’ha aprofitat per presentar la campanya de socis 14-15. I és que el Club té la il·lusió per seguir en la línia ascendent de les últimes temporades, i si la temporada passada es va passar dels 700 als 1.200 socis per la propera s’intentarà igualar l’augment i arribar als 1.700. El somni, val a dir-ho, seria aconseguir- ne 2.000.

Seguint la línia de crèixer com a Club, per aquest estiu s’ha contractat un local al Firal, al bell mig del Nucli Antic. Conscients que l’Estadi queda molt allunyat del centre, hem volgut acostar-nos als socis i aficionats amb aquest espai, on es poden fer les subscripcions, comprar les equipacions i també consultar tots els dubtes que es puguin presentar.

 Olot ets tu

Leave a Reply