El Juvenil es posa en marxa!

Els juvenils de la Unió Esportiva Olot s’han posat la granota de treball. Un mes més tard que el primer equip, l’equip entrenat per Rafel Iglesias i Cesc Solé comença la pretemporada amb l’ambició d’assolir el campionat de Preferent i pujar a Nacional.

Iglesias i Solé tindran a la plantilla 5 jugadors que han fet un mes de pretemporada amb el primer equip, es tracta de Lluc Banús, Xerry Roura, Àlex Campos, David Alsina i Pepu Soler, que seguiran alternant entrenaments amb el 1r equip i el Juvenil A. A ells s’hi sumen la resta de juvenils que de moment faran pretemporada i després es decidirà de quin equip formaran part: Adrià Banus, Samuel Atbi, Pau Aznar, Jordi Masó, Kevin Somovilla, Jordà Fernández, Joel Quintà, Albert Argelagués, Marc Nogué, Lluc Ruscalleda, David Orriols, Pau Guilana, Adrià Juncà, Pere Gelis, Sergi Quer, Felipe Gaitán i Sergi Ferrussola.

foto 2 foto 5

Leave a Reply