A la tercera va a la vençuda!

Després d’un empat i una derrota, la Unió Esportiva Olot buscarà la primera victòria del curs diumenge al matí al camp del Saragossa B, un equip força desconegut on juga el davanter Kilian Grant, amb passat olotí. 

Tot i que la lliga només ha fet que començar, els jugadors d’Arnau Sala saben que un triomf a domicili seria una injecció de moral enorme de cara els següents compromisos, a més de treure’s pressió i poder competir amb més tranquil·litat. L’Olot ha mostrat estones de bon futbol en els dos primers duels però li ha faltat continuïtat en el joc i sobretot afinar davant de porteria, ja que encara no ha estat capaç d’anotar cap gol.

El Saragossa B és un filial aparentment desconegut per als equips catalans. A les seves files hi té l’atacant Kilian Grant, que va jugar la segona volta del curs passat amb l’Olot malgrat que va tenir poca participació. Grant ja s’ha estrenat com a golejador, i és una de les principals armes de l’equip d’Emilio Larraz, que disposa de joves amb possibilitats de saltar al primer equip com Meseguer, Tarsi, Pablo Moreno o Diego Suárez.

El filial aragonès arriba després de caure per la mínima al camp del Lleida però es manté amb tres punts gràcies a la victòria en la jornada inicial contra l’Alcoià. Per tant, si els garrotxins (que tenen un punt) aconsegueixen treure el triomf a domicili els superaran a la classificació. El partit es jugarà diumenge a les 11:30 a la Ciudad Deportiva del Real Zaragoza i es podrà seguir a través del compte de twitter del club (@UEO1921) o bé escoltant la transmissió de Ràdio Olot. En plenes Festes del Tura a la ciutat, l’expedició sortirà demà després de dinar i farà nit a Saragossa.

Com a curiositat, olotins i saragossans no s’han enfrontat mai en partit oficial, però sí que hi ha un precedent en un enfrontament amistós de l’any 1986 en el qual l’Olot es va imposar per 3-1 a l’aleshores “Aragón”. (Informació facilitada per Pep Solés, president de l’Associació d’Exjugadors)

Convocatòria: Per confirmar
Baixes: Rojas (sancionat)

Foto: Kilian Grant, contra l’Alcoià, en un partit de la temporada passada // Martí Albesa

Leave a Reply