La primera de moltes (Eldenc 0-1 Olot)

La primera, a Elda. Per fi, després de cinc jornades, l’Olot ha pogut assaborir el gust dels tres punts al Nuevo Pepico Amat. No ha estat un partit lluït, més aviat pràctic, però els d’Arnau Sala han gaudit de la sort i l’encert que els havia mancat en els primers partits.

El duel ha començat esbojarrat sense un dominador clar, amb l’Olot seriós en fase defensiva però sense crear massa perill al davant. Els locals tocaven i arribaven amb facilitat a tres quarts de camp, però allà s’encallaven i no trobaven el camí del gol. S’han animat els garrotxins en la recta final del primer temps amb un xut d’Enric al pal (un altre cop) i una acció de Carlos que ha rematat sense angle. Gran ambient al Pepico Amat, aficionats sorollosos i amb ganes de donar suport a un projecte interessant amb jugadors ben experimentats.

A la segona part s’ha mantingut la tònica general, amb anades i vingudes i molta igualtat sobre la gespa. L’Eldenc ho ha intentat però sense idees, mentre que els olotins es limitaven a estar ben posats al darrere i a buscar algun contraatac aprofitant la velocitat d’Uri Santos i David Márquez, que han entrat de refresc. Precisament, en una jugada entre aquests dos futbolistes s’ha cuinat l’únic gol del partit; Márquez avança per banda, fa la passada de la mort, Uri la toca amb dificultats realitzant involuntàriament una magnífica assistència per Carlos Martínez, que no ha perdonat amb la canya apunt al segon pal (81′). Abans, l’Eldenc s’havia quedat amb deu homes per doble groga de Juanjo, aspecte que ha facilitat les coses als de la Garrotxa. Ha tocat patir en els darrers passatges, tot i que els de Fran Yeste s’han precipitat i no han inquietat en excés a Wilfred. Al final, tres punts molt importants per la moral i per fer un salt a la classificació que cal ratificar la setmana que ve contra l’Huracán al Municipal.

Tercer gol de Carlos Martínez: el killer de l’Olot demostra que segueix en plena forma i ha anotat la tercera diana del seu compte golejador.

Porteria a zero: els d’Arnau Sala no aconseguien mantenir el pany i forrellat sota els pals des de la primera jornada (0-0 a Cornellà) i avui han tornat a mostrat una gran consistència defensiva.

FITXA TÈCNICA

Eldenc: Alberto, Juanjo, Samu, Aridane, Bardanca, José Sánchez, Jefté (Quini, 72′), George, Chupe, Guardiola i Paulinho (Cañadas, 61′)

Unió Esportiva Olot: Wilfred, Canelada, Canal, Germán, Rojas, Héctor, Carlos Martínez (Musa, 87′), Maestre, Ferrón (Márquez, 53′), Enric (Uri Santos, 65′) i Coro.

Àrbitre: Ruipérez Marín-Rubén. Ha amonestat a Juanjo (expulsat per dues grogues  77′), José Sánchez i Quini de l’Eldense i a Canelada, Rojas, Héctor i Coro de l’Olot.

Incidències: uns 2500 espectadors al Nuevo Pepico Amat.

Gols: 0-1 (Carlos Martínez, 81′)

Foto: Manuel Obrador

Leave a Reply