Pólvora mullada (Olot 0-0 Huracán)

La victòria es resisteix com a local. L’Olot ha fet un gran treball defensiu i s’ha hagut de conformar amb un punt aconseguit davant un Huracán de València molt ordenat i batallador fins al final. La falta de punteria, gran assignatura pendent dels garrotxins, que ara tenen 6 punts. 

La primera part ha estat força avorrida i travada, els dos equips han tingut moltes pèrdues al centre del camp i això ha fet que no es veiés un partit gaire vistós. La pluja, que queia amb intensitat sobre la Garrotxa, tampoc ha contribuït a que es presenciés un partit amb detalls tècnics i accions de precisió. El domini ha estat olotí, amb ocasions força clares als peus de Rojas i al cap de Carlos. A destacar també, dues bones internades per banda dreta de Rubén Canelada que no han trobat rematador. Sense gaires notícies dels valencians en fase ofensiva, només a pilota parada, la seva gran arma.

A la represa ha continuat un joc farcit d’interrupcions i sense gaires jugades combinatives, un matx d’aquells que agrada a entrenadors a nivell tàctic però que desespera als aficionats en quant a espectacle. Els d’Arnau Sala intentaven tocar ràpid i crear accions perilloses però l’estat del camp tampoc era per fer meravelles. Ni l’entrada d’Uri Santos i Márquez, revulsius a Elda, han canviat el signe del duel, que anava destinat a l’empat. Tot i això, en la recta final l’Huracán ha tingut oportunitats remarcables que ha solventat bé Wilfred, molt segur sota els pals. Amb el botí aconseguit, l’Olot es queda amb 6 punts i segueix a la part baixa de la classificació. Diumenge que ve, un altre repte important al camp de l’Olímpic de Xàtiva per tornar a mostrar la millor versió a domicili.

1.102 valents: tot i la meteorologia adversa, l’Estadi Municipal ha presentat una notable entrada i els aficionats incondicionals s’han deixat la veu i han animat l’equip fins al final, tot i que el resultat ha estat insuficient per a les aspiracions de l’equip.

Argi, de lateral: el jove empordanès ha tingut la seva oportunitat com a lateral dret aprofitant l’absència per lesió d’Albert Canal i no ha desentonat en un sòlid entramat defensiu que ha tornat a deixar la porteria a zero, un dels aspectes que ha destacat Arnau Sala en la roda de premsa.

FITXA TÈCNICA:

Olot: Wilfred, Canelada, Argi, Germán, Rojas (c), Héctor, Carlos, Maestre, Enric (David Márquez, 67′), David López (Uri Santos, 67′) i Coro (Musa, 86′)

Huracán: Paco, José Ruiz, Gomis, Fali, Ruso, Amarilla, Jesús Rubio, San Julián (Julià, 35′) Javi Boix (David Agudo, 60′), Luismi Loro (Pablo Vidal, 52′) i Txomin.

Àrbitre: Víctor Mateo Montañes. Ha amonestat José Ruiz, Fali, Amarilla, San Julián i expulsió del preparador físic (Huracán).

Incidències: 1.102 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot.

Leave a Reply