La jornada al futbol base (14 i 15 febrer)

LES CRÒNIQUES

Just abans de l’aturada per Carnaval, els conjunts de la base de la UE Olot van gaudir d’una nova jornada de lliga. En total vam tenir 10 partits disputats, ja que l’aparellament del Cadet A amb el Sant Gabriel es va ajornar i es jugarà el proper 6 d’abril. Els registres han tornat a ser notablement positius; 7 victòries i 3 derrotes. I com van anar els partits? Doncs aquí en teniu quatre pinzellades:

Aleví A 5-2 Roses

El nostre Aleví A es retrobar amb la victòria després d’encadenar dues derrotes seguides. Els locals van dominar l’enfrontament en tot moment, tot i que el resultat final (5-2) no va reflectir aquesta diferència tan gran.

Gironès Sàbat 8-3 Aleví B

Partit molt complicat contra un bon Gironès. Els nostres no van ser capaços d’adaptar-se a les dimensions del terreny de joc i això va passar factura. Una sèrie d’accions desafortunades van capgirar el marcador inicial, el qual era favorable a l’Olot. L’efectivitat dels gironins va ser decisiva i va provocar una dolorosa derrota dels olotins.

Aleví C 1-2 Quart

Partit marcat per les baixes de l’equip olotí, tot i que no es pot retreure res als jugadors. Un duel que es va descontrolar de del bon començament, amb errades i precipitació dels de casa. Els nois entrenats per Delgà i Carré van donar un ensurt al Quart anotant un gol en la recta final per retallar distàncies, però ja no hi va haver temps per a res més. Ara tindran una setmana per descansar i de passada, per recuperar efectius.

Sils 8- 12 Aleví D

Primera part espectacular amb un 0-5 a favor de l’Olot, que a la resta del partit es va relaxar i es va contagiar el joc del Sils. Els selvatans van marcar els gols en xuts i rebots, jugades sense combinació. Els tècnics no entenen la relaxació dels jugadors i esperen seguir treballant perquè es tracta d’un grup molt competitiu.

Infantil A 4-0 Palamós

Un duel on la UEO va ser el clar dominador. Els locals van oferir una primera part molt bona, amb possessió i disposant de les millors ocasions. A la segona, el Palamós va sortir més intens, tot i que els de Vegas i Juvanteny van clavar el 3-0 ben aviat per sentenciar el partit.

Base Empordanet 1-3 Infantil B

Els d’Alex Farrés i Xerry Roure comencen amb bon peu la segona volta. L’equip es coneix millor, tots els jugadors van en la mateixa direcció i això es va notar en una molt bona actuació del grup. Els entrenadors esperen continuar esforçant-se en aquesta línia.

La Canya 1-6 Infantil C

Victòria merescuda després de tres derrotes consecutives. Va ser un matx controlat de principi a fi per al conjunt olotí, que va tenir el domini de la pilota i es va emportar totes les segones jugades. Al descans es va arribar amb un triomf mínim (0-1) que es va ampliar plàcidament a la represa (1-6). Tot i això, cal seguir millorant alguns aspectes del joc.

Les Preses 2-3 Cadet B

Va ser un derbi poc vistós, on l’Olot no es va trobar massa còmode en el joc. Els va costar molt trobar els puntes i la transició atac-defens no va funcionar davant un equip, el presenc, que practicava un estil molt directe. Tot i així, perdent 2-0 els de Luque i Clavaguera van tenir una mentalitat competitiva i guanyadora que va fer possible la remuntada amb un marcador final de 2-3-

Juvenil A 1-0 Mataró

Un partit molt seriós i treballant del nostre Juvenil A davant del Mataró. El rival va saltar al camp fent un replegament intensiu i esperant amb tots els seus homes per robar i contraatacar. Veient aquest plantejament, la UEO sabia que es tractaria d’un partit llarg, difícil i que calia tenir molta paciència. Per aquest motiu, Rafel Iglesias i Cesc Solé van insistir en la importància d’atacar amb ordre, sense precipitació, procurant no cometre errades absurdes ni impacientar-se per si no arribava al gol. Fins que a falta de cinc minuts per a la fi del temps reglamentari, una jugada d’estratègia va significar l’1-0 definitiu. Un resultat que feia justícia a la diferència de propostes futbolístiques es van veure sobre el terreny de joc del Morrot.

Ca l’Aguidó 3-1 Juvenil B

Una setmana més, la falta d’efectivitat condemnar el nostre Juvenil B. Bon joc, ocasions i un plantejament molt sòlid van ser les claus del partit. Els locals van proposar un partit molt travat i amb poc joc. No obstant, els de Codinach i Obrador van ser capaços de jugar en un camp molt petit i de gaudir de nombroses ocasions però la sort no va afavorir el conjunt garrotxí. Els resultats no acompanyen però la dinàmica de l’equip és positiva. Els tècnics apel·len al treball per continuar el creixement.

L’AGENDA D’AQUEST CAP DE SETMANA (Competició aturada per Carnaval):

122 Partits temp 15-02-15 (carnaval)

*ÚLTIMA HORA: Degut a la vaga de la Federació Catalana de Futbol, tots els partits del futbol base per aquest cap de setmana queden suspesos.

agenda14-02

Leave a Reply