Per curar-nos en salut

Una victòria contra el Lleida Esportiu (diumenge, 17h) seria el remei a tots els mals de l’Olot, que busca un triomf definitiu per certificar la permanència. Els de la Terra Ferma, a qui els olotins ja van sorprendre al Camp d’Esports, han afluixat en les darreres jornades i es poden complicar l’accés al play-off. El capità Abel Solé, amb una lesió de llarga durada, és l’única baixa confirmada en un partit decretat com a jornada econòmica pel club.

Ara sí que sí. Moment culminant de la temporada, tres partits i tres finals (dos d’elles a casa) per acabar d’assegurar una salvació que es fa pregar més del compte. A l’Estadi, els resultats no acompanyen una proposta de joc atractiva i que produeix nombroses ocasions de gol. L’encert ha de tornar un dia o altre perquè els fonaments ja estan posats i els jugadors compleixen a la perfecció l’estil imposat per Rodri. Un peix gros visita la Garrotxa aquest diumenge, encara que els registres recents dels lleidatans siguin més irregulars. El Lleida Esportiu és quart amb 58 punts i ha d’espavilar si no vol veure’s superat per un Reus Deportiu en plena forma i quedar-se sense el premi de la promoció. Salva Chamorro, l’ex del Llagostera, és el seu referent ofensiu i ja acumula 13 gols, 3 més que Carlos Martínez. Per tant, conflicte d’interessos entre dos equips amb objectius ben diferents; la UEO vol escampar la boira d’una zona no dramàtica però sí cada vegada més perillosa, mentre que els d’Idiákez tenen la fase d’ascens entre cella i cella. Un partit en el qual els olotins tindran una absència sensible, el capi Abel Solé, que es va fracturar el peroné a Alcoi. En tot cas, tant Sana com Sielva, juntament amb Héctor, estan plenament capacitats per assumir aquest rol al centre del camp. La lliga s’acaba i el club ha decidit designar el matx com a jornada econòmica (Socis: 5 euros/General: 15 euros), en el qual esperem una resposta massiva dels aficionats per ajudar al club i també donar un últim alè als nostres futbolistes. Una dada per a l’optimisme és l’enfrontament de la primera volta, en el qual un Olot molt solvent es va emportar els tres punts de Lleida amb gols de Germán i Uri Santos (0-2). Esperem, doncs, repetir victòria i celebrar-ho amb un públic que es mereix molt més del que els estem oferint. A REMAR TOTS JUNTS!!

La prèvia de Rodri: “Queden 3 jornades i hem d’intentar sumar tots els punts que puguem. El Lleida té un bon entrenador que practica un futbol molt vistós amb jugadors de molt potencial. Un equip que té la necessitat de sumar, cosa que comporta més complicació. Crec que hem fet molts més mèrits per no tenir aquesta ratxa de tants partits sense guanyar a casa. Estem forts i animats, hem aconseguit sobreposar-se a resultats adversos i hem de seguir lluitant i treballant. Estem davant de la nostra afició i és molt important aprofitar-ho per acabar de treure els punts que ens falten”.

Precedents: el registre històric ens deixa un total de 8 enfrontaments entre Olot i Lleida a l’Estadi, la majoria en els anys 50 i 60. En total, són 3 victòries per als locals, 2 empats i 3 triomfs visitants, l’últim el curs passat (0-2). Són unes dades cedides per Pep Solés (Exjugadors UE Olot)  

Convocatòria: per confirmar

Baixes: Abel Solé (lesió)

Foto: Jorge Rojas, engaltant la pilota en el duel de l’any passat a casa. // Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply