La UEO connecta amb l’autisme

Coincidint amb el Dia Internacional de l’Autisme, avui dissabte 2 d’abril, la Unió Esportiva Olot s’adhereix a la campanya “Connecta’t al Blau”, impulsada per l’Associació APRENEM, que dóna visibilitat i repercussió a un tema que cada vegada afecta a més nens. D’aquesta manera, el nostre club referma el compromís social que té continuïtat amb l’anagrama de Càritas Garrotxa a les nostres samarretes. 

És per això que els jugadors del primer equip es faran una fotografia amb els ítems de la campanya just abans del partit Cornellà-Olot d’aquest diumenge. Ens unim a la iniciativa “Connecta’t al Blau” i donem suport a APRENEM, una associació on es treballa perquè les persones amb autisme formin part de la nostra societat, es respectin els seus drets i la seva qualitat de vida. Hi posarem el nostre granet de sorra!

 Més informació a http://www.associacioaprenem.org/ca/qui-som i http://connectatalblau.org/ca/

 SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

 

Leave a Reply