La jornada al futbol base (21 i 22 maig)

LES CRÒNIQUES

Ens acostem al desenllaç de la competició oficial, emocions fortes per viure en la darrera jornada de campionat. De moment, la penúltima jornada ens va regalar un total de 4 victòries, 1 empat i 5 derrotes, a més de la participació de l’Aleví B al Torneig Burset de Cassà. Tot seguit ampliem amb deteniment el que va succeir en cadascun dels partits:

Peralada 5-2 ALEVÍ D 

El partit va començar molt disputat i igualat. El Peralada es va avançar primer però mica en mica l’Olot es va anar fent amb el domini fins a empatar i disposar de algunes ocasions per avançar-se al marcador però van perdonar. Els empordanesos van aprofitar millor les seves arribades per situar el 3-1 en el marcador. El bloc de Corominas i Banús va retallar distancies i va tenir opcions d’igualar el matx, però la mala organització defensiva i la falta de contundència va permetre als locals ampliar l’avantatge i endur-se la victòria.

ALEVÍ C 3-6 La Salle Girona

Un xoc molt igualat en el qual només la força física i la sortida de pilota van fer decantar la balança a favor de la Salle Girona. El cos tècnic destaca el bon final de temporada que està fent l’Aleví C, creant molt joc ofensiu en tots els partits sigui quin sigui el rival.

Tordera 3-1 ALEVÍ B

Un compromís molt lluitat a nivell d’intensitat que va servir per a que l’Aleví B s’avancés en el marcador. I fins i tot podien haver sentenciat el partit al final de la tercera part amb dues bones jugades que no es van materialitzar. A l’última part, dos errors al mig del camp els van costar la victòria en un duel molt treballat. L’endemà, en el Torneig JM Burset de Cassà de la Selva, els de Ferrés i Morchón van tenir una actuació molt lluïda aconseguint la 6è posició. Els tècnics destaquen l’actitud i feliciten els jugadors pel bon treball realitzat.

ALEVÍ A 7-3 Cassà

Molt bon partit dels locals davant d’un conjunt de la part baixa de la taula. El joc combinatiu del nostre Aleví A va brillar al camp del Morrot i no van donar opció al rival, que només va ser capaç de marcar quan el partit ja estava decantat. D’aquesta manera, els d’Obrador i Somovilla es presenten a l’última jornada a tercers classificats i visiten el camp del Girona, actual líder, conservant opcions d’arribar a la segona posició que els portaria a disputar la Copa Catalunya.

INFANTIL C 3-3 Ter Brugent 

Empat treballat i meritori de l’equip dirigit per Emilio Luna i Arnau Romero davant un equip molt físic. Els olotins van realitzar un partit molt complert tot i que van haver de sobreposar-se per dues vegades a un marcador advers per acabar puntuant davant el tercer classificat del grup. Amb aquest empat s’asseguren la segona plaça de la categoria.

INFANTIL B 5-4 La Cellera

Un partit disputat a l’Estadi Municipal amb moltes ocasions i alternatives en el marcador. Els de Vila i Barris van oferir bones prestacions a nivell ofensiu, creant nombroses oportunitats i marcant cinc gols, però els va costar més defensivament, encaixant quatre gols per falta d’atenció.

Argentona 7-0 INFANTIL A

L’equip maresmenc va mostrar en tot moment la seva superioritat tal i com indica la seva posició a la classificació. La UEO va intentar tenir la pilota però va ser molt complicat. No obstant, el resultat va ser excessiu i amb molt premi per als de casa. Toca seguir!

CADET B 2-1 Gironès Sàbat

Les coses no pintaven bé per al Cadet B, que va haver de remar a contracorrent arran d’un gol encaixat en els primers minuts. Tot i això, els de Barnadas i Casas van ser els clars dominadors per capgirar el resultat a la represa a base de bon joc i bon futbol.

CADET A 2-0 Manresa

Un enfrontament amb poques ocasions i poques arribades a l’àrea contrària. Aprofitant les dimensions de l’Estadi Municipal, el domini del joc es va alternar entre els dos equips amb la diferència que els de Luque i Barranco van saber resoldre amb èxit les oportunitats realitzades. Malgrat tot, la resta de resultats de la jornada van provocar que els olotins ja no tinguin possibilitats d’aconseguir el títol de lliga.

Lloret 3-0 JUVENIL B

Un duel complicat davant el líder en el qual el Juvenil B sempre va anar a remolc per culpa d’un gol matiner. En línies generals, partit gris dels d’Èric Vilanova, que van veure com dos gols més en el tram final sentenciaven el matx. Última setmana de competició per tancar la temporada. Som-hi!

Foto portada: JM Buxasas

LA PROPERA JORNADA: 

–> Partits setmana 28 i 29 maig

agenda28M

 

 

 

Leave a Reply