La jornada al futbol base (15 i 16 octubre)

LES CRÒNIQUES

És dimarts i per tant és dia d’analitzar el cap de setmana en el futbol formatiu de la Fundació UE Olot. El balanç d’aquesta jornada és de 3 victòries, 2 empats i 4 derrotes, deixant de banda els partits suspesos de l’Aleví D i el Cadet A. Voleu saber com van anar cadascun dels partits? Tot seguit ho repassem amb les cròniques que ens faciliten els entrenadors:

ALEVÍ C 5-5 La Salle Girona

Partit igualat entre dos equips que intentaven treure la pilota jugada des del darrere. La Salle Girona va començar més endollada i va aconseguir arribar amb 1-3 al marcador, aprofitant millor les seves ocasions de gol. En la tercera i quarta part, els de Corominas i Caballero van sortir més fort i van poder remuntar el partit fins a deixar el 5-5 definitiu.

Palamós 0-1 ALEVÍ B 

Bon treball defensiu el que va realitzar l’Aleví B al camp del Palamós, deixant el contrari sense poder disposar de cap ocasió de gol. Els joves de Jordi Delgà i Sergi Genís van saber contraatacar amb ràpides transicions i fruit d’això es va marcar un gran gol que va ser suficient per emportar-se un merescut triomf.

ALEVÍ A 2-3 L’Escala

Un enfrontament complicat davant d’un rival que venia d’un empat i una victòria. Els de Banús i Morchón van patir en defensa en els dues primeres parts. L’encert del porter i l’ajuda dels pals van evitar que el marcador acabés només amb un 0-2. Just abans d’acabar la segona part, una falta des de fora l’àrea va suposar l’1-2 per als olotins. En les dues últimes parts, els bones triangulacions i l’allau d’ocasions de l’Aleví A va provocar que els visitants fessin un pas endarrere. Així, la UEO podia haveraconseguir l’empat al final de la tercera part i fins i tot a la quarta podria haver sentenciat, però l’Escala va aconseguir els tres punts en una bona transició d’atac.

INFANTIL C 0-4 Banyoles 

Domini dels garrotxins en els primers vint minuts amb diverses arribades no materialitzades. Després el ritme va baixar arran de la manca d’efectius (tres alevins van reforçar l’equip). El cansament encara es va notar només en la segona meitat i les lesions també van castigar l’equip, acabant amb el porter suplent de davanter centre. No obstant, els tècnics feliciten el grup per la gran manera de competir i l’esforç realitzat.

Roses 0-5 INFANTIL B

Primera victòria del Infantil B en el campionat de lliga. El partit va ser dominat des de l’inici amb clar control de la pilota i generant opcions per obrir la llauna. Molt bona primera part amb gran sortida de pilota des de darrere, aspecte que que va desembocar amb diferents arribades perilloses dels de Martinet i Martí Gratacós. Al descans, el resultat era de 0-2 favorable als olotins. A la segona part, l’Infantil B va seguir desplegant el seu joc vistós i fruit d’això van arribar 3 gols més, que van deixar un resultat contundent de 0-5.

Blanes 0-1 INFANTIL A

Molt bon partit de l’Infantil A, que va mostrar una gran superioritat en la primera part però sense efectivitat. La segona va ser més igualada i finalment els de Ketxa i Barris van trobar el premi del gol en una jugada d’estratègia.

CADET B 0-0 Palamós

Molt bona actuació del Cadet B, que va ser superior a un molt bon Palamós. Primera part força igualada en quant al joc però amb més ocasions per part dels nostres futbolistes, que es van defensar millor que els empordanesos. Només l’encert del porter visitant va evitar que s’avancessin en el marcador. A la segona part, el domini dels de Barnadas i Casas va ser més important davant d’un Palamós impotent i que va patir la primera expulsió, ja que després acabarien amb nou homes i amb el porter com a millor del partit. Els tècnics reconeixen que és una llàstima no haver pogut sumar els tres punts.

Vilamalla 2-1 JUVENIL B

Bona primera meitat amb domini del joc i del partit. Les arribades dels de Luque i Barranco hi eren però va mancar la finalització. En la segona part, el joc directe del Vilamalla va fer mal ja que el Juvenil B no va ser del tot agressiu i intens en les segones jugades. Un penal inexistent  i un tir des del mig del camp, amb errada dels olotins, va ser l’únic bagatge dels locals, que no van fer massa mèrits per al resultat obtingut.

Llagostera 2-1 JUVENIL A 

Un duel complicat contra un bon equip, el qual va sortir amb molta intensitat i va ser durs aguantar els primers minuts. Poc a poc, el joc es va anar igualant i les oportunitats van estar repartides. A la represa, i després d’un bon contraatac, els nois de Joan Sánchez i Sergi Duran va col·locar-se per davant en el marcador. Seguidament, els locals van aconseguir l’empat en uns compassos amb moltes oportunitats. Els últims minuts van ser força igualats i els locals van aprofitar una pilota morta d’un córner per avançar-se i així va finalitzar el partit.

Foto: JM Buxasas

LA PROPERA JORNADA:

fb22-23_o

 

Leave a Reply