La jornada al futbol base (29 i 30 octubre)

LES CRÒNIQUES 

L’últim cap de setmana del mes d’octubre ens ha portat un total de 2 victòries, 1 empat i 7 derrotes per als conjunts de la Fundació UE Olot, deixant de banda l’Infantil C, que tenia jornada de descans. Aquests són els resums que ens faciliten cada setmana els entrenadors:

Racing Blanenc 4-3 ALEVÍ D

Derrota ajustada de l’equip que preparen Aitor Aguilera i Albert “Quetxa”.

ALEVÍ C 0-6 Girona

Un enfrontament en el qual el Girona va ser superior, tot i el treball i l’esforç del nostre Aleví C. El conjunt gironí a dominar el joc i va fer una molt bona pressió en la sortida de pilota i mica en mica va anar guanyant terreny fins a aconseguir el resultat final de 0-6.

ALEVÍ B 3-6 Gironès Sàbat 

Molt bona primera part de l’Aleví B, que només li va faltar encert de cara a porteria. Durant la resta del duel, el Gironès va jugar clarament a la contra i els petits errors olotins van decantar el partit al seu favor. El cos tècnic assenyala que la intensitat és l’adequada i només cal minimitzar els errors per a que arribin els resultats.

Banyoles 3-3 ALEVÍ A

L’Aleví A va sortir molt concentrat, tant defensivament com a nivell atacant, aprofitant els contraatacs. Al descans es va arribar amb un 0-3 favorable als de Morchón i Banús. En la tercera, els banyolins van pressionar molt i això va dificultar la creació de jugades ofensives dels nostres jugadors. En aquesta part els locals van retallar distàncies fins a col·locar el 2-3. El futbol va ser injust per a la UEO en l’última part, ja que abans de l’empat del Banyoles van gaudir de bones oportunitats per sentenciar el matx i emportar-se els tres punts.

INFANTIL B 0-3 Peralada

Partit fluix de l’Infantil B, que es va veure superat per la major força del contrari. El Peralada va obrir la llauna ben d’hora en una acció passiva de la defensa garrotxina. Als de Martinet i Gratacós els costava treure la pilota des de darrere ja que els de l’Alt Empordà, forts i agressius, pressionaven ben amunt. Al descans es va arribar amb un 0-2, diana que van anotar en servei de cantonada. A la represa, la UEO va apostar per un estil més vertical, però no s’aconseguien guanyar les pilotes dividides en el mig camp. Tot i no fer un bon partit, es van tenir opcions de marcar i retallar distàncies. Al final, els visitants van clavar el 0-3 i el partit ja no va tenir més història.

INFANTIL A 9-0 Racing Blanenc 

Un compromís molt plàcid per al conjunt de Ketxa i Barris, va ser superior en tot moment i clar dominador del joc. Un partit que va servir als entrenadors per repartir minuts entre tots els jugadors, ajustar automatismes i refrescar conceptes tàctics.

CADET B 0-6 Llagostera 

Mal partit del Cadet B, que va posar les coses massa fàcils a un Llagostera superior. Tot i això, el bloc de Barnadas i Casas va disposar de la primera ocasió del partit, que no va poder ser materialitzada. En canvi, la primera dels llagosterencs va anar a dins. Els nostres van donar la cara fins al segon gol, però a partir d’aquí els visitants es van mostrar molt superiors acabant amb un 0-6 final.

Quart 2-1 CADET A

El Cadet A va portar l’iniciativa del joc en els primers minuts i va avançar-se de córner directe en el quart d’hora de partit. Els de Botella i Serrado van aguantar bé l’empenta del Quart fins al descans. A la represa, un desajust defensiu va suposar l’1-1 i el xoc es va trencar més. Un contraatac amb centrada lateral i error de marca va permetre als gironins situar el 2-1 en el marcador. En els últims minuts, la UEO va collar de valent però no va trobar el camí del gol.

JUVENIL B 2-1 Ripollès

Els tècnics feliciten als jugadors pel treball, esforç i solidaritat en un partit contra el que, a priori, és el millor equip de la categoria. Sobre el terreny de joc, però, es va veure un Juvenil B amb més domini, sabedor que qualsevol errada o acció dels seus puntes decidirien el matx. Tot i jugar amb un home menys, els de Luque i Barranco van aconseguir quedar-se amb un triomf que val molt més que tres punts.

Cardedeu 2-1 JUVENIL A 

Desfeta per la mínima a domicili de l’equip de Joan Sánchez i Sergi Duran.

Foto portada: JM Buxasas

LA PROPERA JORNADA: 

fb5-6nov

 

Leave a Reply