Consulta el fullet de l’Olot-Santfeliuenc

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou un anàlisi de la plantilla del Santfeliuenc FC, la confiança de la plantilla després de recuperar el lideratge i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, ens fixem en les victòries dels dos juvenils  i es dedica la contraportada als productes de la botiga del club. El desplegable és un pòster de l’extrem Kike Sánchez.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

fullet1sanfe

fullet2sanfe

fullet3sanfe

Leave a Reply