La jornada al futbol base (6 i 7 maig)

LES CRÒNIQUES

És dimarts i per tant és el dia de resseguir les evolucions de les categories de formació de la Fundació UE Olot. El primer cap de setmana de maig ens ha servit un total de 4 victòries, 1 empat i 4 derrotes en els nostres equips. Tot seguit entrem en detall amb les cròniques de tots els partits:

ALEVÍ D 4-5 Peralada

Molt bona actuació de l’Aleví D contra el líder de la lliga, que precisament es va proclamar campió després d’aquesta victòria. L’equip de Fortet i Albert “Ketxa” va desplegar un gran futbol i va tenir bones ocasions fins i tot per guanyar el partit.

GEiEG 3-2 ALEVÍ C

El conjunt gironí va entrar molt més fort al partit, exercint una pressió molt alta i aconseguint posar-se amb un 2-0 ben aviat. L’Aleví C va reaccionar, va anar a collar més amunt i va començar a recuperar pilotes a camp contrari per tenir més ocasions. Aquest fet va propiciar l’empat dels olotins en el marcador (2-2). Però en l’última part, el GEiEG va aprofitar un contraatac per situar el 3-2 definitiu i deixar sense recompensa al grup de Corominas i Caballero.

ALEVÍ B 2-4 Racing Blanenc

Un duel molt igualat, amb un Aleví B ben ordenat defensivament i sortint amb molt de criteri ofensivament. La llàstima és que en la tercera part els blanencs van capgirar el partit en dues jugades mal rebutjades. Tot i que els de Delgà i Genís van disposar de diverses arribades per empatar, finalment el resultat no es va moure i els visitants es van emportar els tres punts del Morrot.

Cassà 6-2 ALEVÍ A

Un partit molt igualat tot i el resultat final. El primer quart va començar amb un gol rapidíssim dels locals al qual l’Aleví A va sobre sobreposar-se immediatament. En el segon part hi va haver un domini altern de la pilota i el Cassà es va tornar a posar per davant. A la represa, els de Morchón i Banús van intentar igualar el matx generant diverses ocasions clares però va ser impossible. Una frustració enorme comparat amb l’alta efectivitat del conjunt cassanenc.

La Canya 1-3 INFANTIL C

Últim compromís de lliga per a l’Infantil C, que acaba la temporada en tercera posició. El partit va ser dominat per als d’Obrador i Ferrés, que tot i el joc travat i amb interrupcions, sumat a les nombroses baixes que patien, es van emportar els tres punts del camp de la Canya


INFANTIL B 3-1 Salt

A l’Infantil B li va costar aconseguir la pausa suficient per portar el ritme del partit. Els de Martinet i Gratacós van rebre un gol en contra molt aviat tot i tenir el control del joc en bona part dels minuts. Les ocasions dels olotins es van anar succeint fins que van trobar el premi de l’empat amb un gran gol. La segona part va ser clarament dels de casa, que van anotar dos gols més per quedar-se amb la victòria al Morrot. 


INFANTIL A 6-0 Cassà

Un enfrontament molt treballat malgrat que el resultat sigui tan folgat. Van ser dues parts molt diferenciades; la primera amb domini altern, imprecisions i nervis, en la qual l’Infantil A va saber aguantar el joc físic del rival. A la segona, els cassanencs van abaixar el ritme i l’equip de Ketxa i Barris va poder jugar més a plaer i definir millor. Queden tres partits que seran tres finals per lluitar per assolir la millor posició possible. 

Base Roses 1-1 CADET B

Un injust empat en un molt bon partit del Cadet B, que va buscar la victòria en tot moment i va ser molt superior des del principi fins al final. La manca d’encert de cara a porteria va evitar que els de Barnadas i Casas només poguessin endur-se un punt de l’Empordà tot i passar per sobre del rival en moltes estones del joc.


Sant Gabriel 4-0 CADET A

El partit va ser una resum de la temporada. Al minut 15, penal en contra del Cadet A per unes mans molt discutibles. Els de Serrado i Botella van seguir atacant i jugant bé, però una errada en la sortida de pilota va propiciar el 2-0 al minut 10 de la segona part. Un altre penal i una pilota morta dins l’àrea van suposar dos gols més per al Sant Gabriel, ja ben entrada la represa, que van deixar als olotins sense capacitat de resposta.


Juvenil A 5-1 La Torreta

Un partit molt còmode per al Juvenil A, tot i començar perdent 0-1 en els primers minuts. La reacció va ser fulgurant i els visitants, ja descendits de categoria, van abaixar la guàrdia. El conjunt de Sánchez i Duran va sentenciar a la represa malgrat que el ritme del joc va ser més lent. De fet, els olotins van crear moltíssimes oportunitats per engrandir encara més el marcador final.

Foto: Enric Guardiola

–> PROPERA JORNADA:

Leave a Reply