La jornada al futbol base (20 i 21 maig)

LES CRÒNIQUES

Abans que s’acabi aquest dimarts, dediquem una estona a la formació i a la valoració de l’estat dels equips de la Fundació UE Olot, que ja van acabant la temporada. Aquesta jornada ens han deixat 4 victòries, 1 empat i 4 derrotes, deixant de banda l’amistós de l’Infantil C, que va guanyar a Banyoles (0-2). A continuació ho analitzem tot plegat amb lupa:

ALEVÍ D 6-7 EF Ripollès

Un enfrontament difícil davant d’un molt bon equip que va realitzar una pressió molt alta. L’Aleví D no va estar bé al principi i va tenir poca ambició, però després es va créixer i va oferir una tercera part molt bona.

Sàbat 3-5 ALEVÍ C

Partit complicat i igualat en un camp de petites dimensions. L’Aleví C sempre va anar per davant en el marcador en un xoc físic i on va predominar el joc més directe. Els futbolistes entrenats per Corominas i Caballero van mostrar una gran autoritat defensiva i també van disposar més ocasions de gol, rematant la feina en l’últim quart per endur-se els tres punts del barri gironí.

ALEVÍ B 5-5 Sils

Un compromís marcat per les alternatives en el marcador, molta igualtat durant tot el partit que al final es va reflectir en el marcador. Un treball seriós del conjunt dirigit per Jordi Delgà i Sergi Genís, que va puntuar en la visita del Sils al Morrot.


Porqueres 0-5 ALEVÍ A

Els de Banús i Morchón visitaven el camp del cuer plens de confiança per extreure un bon resultat. La primera part va ser de gran possessió de pilota de l’Aleví A, que va generar arribades clares i fins i tot va obrir la llauna després d’una bona triangulació. Quatre retocs just començar la segona van propiciar el segon gol, el de la tranquil·litat. Després del descans, els garrotxins van anotar el tercera en una pressió asfixiant a un Porqueres amb poques idees. El quart i el cinquè van acabar d’arrodonir un resultat còmode.

INFANTIL B 3-1 Porqueres

Un triomf molt treballat per part de tot els jugadors. Els d’Ayats i Gratacós van intentar combinar des del darrere per treure la pilota jugada i arribar amb perill fins a la porteria contrària. Els gols es van aconseguir teixint jugades ben elaborades, futbol combinatiu i d’associació. El Porqueres va reduir distàncies però la victòria de l’Infantil B mai va perillar en la darrera cita de la temporada al Morrot.

INFANTIL A 7-2 Lloret

Un partit molt destacable de l’Infantil A contra un equip al qual no van poder vèncer en la primera volta. Els de Ketxa i Barris van ser dominadors de la situació en tot moment, tenint les idees clares i amb bona actitud fins al final. A falta d’una jornada, el conjunt olotí ja ha quedat en la segona posició i el cos tècnic vol felicitar l’equip pel treball, les ganes de millorar i l’esforç de tots els jugadors.


L’Escala 4-1 CADET B

Un partit marcat per les reduïdes dimensions del camp i davant d’un equip superior físicament en la majoria de duels individuals. Els locals es van avançar però el Cadet B va aconseguir empatar. En la següent jugada, els de l’Alt Empordà van tornar a posar-se per davant i quan semblava que els de Barnadas i Casas podrien igualar el marcador, van arribar dues dianes més de l’Escala que van deixar el 4-1 definitiu. 


Granollers 2-1 CADET A

Primera part amb ocasions als dos costats, especialment dues opcions molt clares que va errar el Cadet A. A la represa, els vallesans van obrir la llauna i el duel va embogir amb anades i vingudes. El bloc de Serrado i Botella va generar més oportunitats de perill i va aconseguir l’empat a prop de la mitja hora. El Granollers, però, es va refer i va tornar-se a avançar quan quedaven poc més de deu minuts. Els olotins encara van tenir temps de perdonar una arribada en temps afegit en un partit igualat en el qual els dos podien haver-se emportat la victòria.


JUVENIL B 0-2 Peralada

Derrota del conjunt de Joan Luque i Samu Barranco davant d’un Peralada que va saber aprofitar millor les seves oportunitats.

Foto portada: JM Buxasas

–> LA PROPERA JORNADA:

Leave a Reply