Vine a la FanZone del Torín!

Diumenge tenim un dels partits més importants de la història recent del club i des de La Grada UE Olot han organitzat un seguit d’activitats prèvies al Torín per fer bullir l’olla abans de la gran cita, l’Olot-Sporting B de les 18h. Des de les 11h del matí es faran diversos actes per a tots els públics, un dinar popular, actuacions i ràdio en directe, sortejos, jocs, animació… Una festa volcànica en tota regla en la qual tu n’ets el protagonista.

Tot seguit us detallem el programa d’actes de la FanZone al Torín, organitzada per La Grada UE Olot amb la col·laboració del club i de moltes empreses de la ciutat i comarca. La intenció és crear una mobilització com fa quatre anys contra l’Arandina, generar un ambient festiu i lúdic per fer sentir als jugadors que l’afició està al seu costat i que els donaran suport des del minut zero. No teniu excusa, aquest diumenge us poseu la samarreta vermella, afineu la veu i cap al Torín, al centre d’Olot, a viure les hores prèvies, a compartir emocions i a ser protagonistes i partícips de la festa de la UEO. Demostrem qui som, quants som i com som… Marea Vermella al Torín!

*ENTRADES PARTIT: Els preus seran de 6€ Socis, de 12€ Anticipades General (a la venda a partir de dimecres a les oficines del club, ATN Restaurant, El Setrill, EKO Bar i Norton Bar) i de 15€ General a taquilles.

Aquí teniu el flyer de la FanZone (*etiqueta oficial #FanzoneUEO):

Leave a Reply