La jornada al futbol base (27 i 28 maig)

LES CRÒNIQUES

Últim cap de setmana de competició per als equips de la Fundació UE Olot, que ens van portar uns números de 3 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Tot seguit analitzem en profunditat cadascun dels aparellaments:

Porqueres 3-7 ALEVÍ D

Un bon últim partit de l’equip de Marc Fortet i Albert Ketxa, que va oferir bones combinacions i bon futbol en molts moments del joc per emportar-se els tres punts del Pla de l’Estany.

ALEVÍ C 7-7 Unió Girona

L’Aleví C va sortir molt concentrat, dominant i avançant-se al marcador, però el domini no va durar gaire i diversos errors defensius van provocar que la Unió capgirés el resultat (1-4). Al descans, però, el marcador es va tornar a ajustar amb una reacció fulgurant (5-6). A la represa, els de Corominas i Caballero van aconseguir igualar el matx, però en l’última part els gironins van posar una marxa més i van tornar a marcar a pilota aturada. Lluny de rendir-se, els olotins van igualar el xoc i fins i tot haurien pogut guanyar si no fos per la brillant intervenció del porter visitant.

Figueres 6-6 ALEVÍ B

Empat de l’Aleví B al camp del conjunt figuerenc en un duel farcit d’alternatives en el qual els atacs es van imposar a les defenses. Un matx amb dos estils ben diferents; un Figueres més de toc i parets i un Olot més ràpid i vertical. Gran partit i gran final de temporada del bloc de Delgà i Genís.


Palamós 2-0 INFANTIL B

Un mal partit per acabar la temporada, en el qual l’Infantil B.  El començament del partit es van disposar d’ocasions per avançar-se en el marcador i tenir avantatge. Alguna pèrdua de pilota a l’inici del joc va propiciar jugada de gol del Palamós. El Palamós es va avançar amb un remat de corner. La segona part va ser dominada pel Palamós que va marcar el 2 gol després de una greu errada en la sortida de pilota i no va deixar opció d’aixecar el partit.


Figueres 3-2 INFANTIL A

Darrer partit de la temporada en el qual l’Infantil A ja no es jugava res. Tot i això, el joc va ser positiu i es va controlar el partit fins als últims minuts. De fet, els de Ketxa i Barris manaven en el marcador per 0-2 fins al minut 60, quan un cúmul d’errors i cansament va fer que es deixessin perdre els tres punts. Els tècnics valoren positivament la temporada tot i el regust amarg d’haver estat tan a prop d’aconseguir el títol.


CADET B 0-1 Tordera

Bona actuació del Cadet B, que va merèixer més contra un bon Tordera. El duel es va decidir en els últims minuts amb un gol en clara situació de fora de joc. Un resultat injust per als de Barnadas i Casas, que van realitzar un gran esforç i van desplegar un joc molt vistós.


CADET A 3-2 Figueres

Últim partit de lliga amb victòria tot i que el Cadet A va arrencar molt desencertat i feia pinta de golejada figuerenca (0-2). Un petit retoc i un error defensiu van suposar el 1-2 i la cosa va començar a canviar. A la segona part, el duel va ser més igualat i amb més ocasions als dos costats. En els últims minuts, una rematada d’una falta lateral va propiciar el 2-2 i un parell de minuts després, els de Serrado i Botella culminaven la remuntada de falta directe.


Camprodon 4-10 JUVENIL B

Un enfrontament descontrolat i amb moltes anades i vingudes. El Camprodon es va col·locar amb un 3-0 en el primer quart d’hora degut a la precipitació i la mala presa de decisions del Juvenil B. El descontrol es va mantenir a la represa, però les individualitats del conjunt de Luque i Barranco van superar les dels locals.

Foto portada. Cristian Garcia

–> I AQUEST DIVENDRES, SOPAR! 

 

–> PROPER CAP DE SETMANA:

 

Leave a Reply