NOTA D’AGRAÏMENT

La Unió Esportiva Olot finalitza una temporada històrica amb el cinquè títol de Tercera Divisió i el segon ascens a Segona Divisió B. Volem donar les gràcies a tothom qui ens ha felicitat a través de les xarxes socials o del correu convencional, tant de clubs esportius com d’empreses i anunciants de la ciutat i de la comarca.

També agraïm el suport dels patrocinadors i col·laboradors, especialment d’Ascensors Serra, el patrocinador principal de la samarreta que ens ha ajudat a ascendir. Tampoc ens podem oblidar de Moritz, Spinreact, Sant Aniol, Ford Garatge Central, Fred Perry, Slazenger, l’Ajuntament d’Olot, Càritas Garrotxa, Manxa, Tané Hermetic i Olot Meats. Sense tots vosaltres res hauria estat possible, esperem continuar amb l’estreta vinculació que ens uneix i seguir junts en el curs vinent promocionant els valors del Olot i ajudant-nos a acomplir els nostres compromisos esportius, formatius i socials.

Fotos: Isaac Morchón

Leave a Reply