Un desenllaç fatídic (UE OLOT 1-1 Peña Deportiva)

La Unió Esportiva Olot torna a tastar la cara més dura del futbol i veu com li volen dos punts en l’últim sospir en una rematada de cap de Górriz. Els de Martín Posse, molt superiors a la primera part, s’han avançat amb un gran cacau d’Héctor i han tingut opcions per sentenciar, però a la represa la Peña Deportiva ha despertat amb un parell de canvis. Tercer empat consecutiu dels olotins, que s’han quedat amb la mel als llavis i hauran de cercar el primer triomf al camp de l’Atlètic Balears. 

Ha tornat a sortir creu… I ja en van unes quantes. A l’Olot se li continua resistint la victòria i no és pas precisament per falta de ganes. Avui, després de fer una primera part molt bona, hem vist com s’esfumaven els tres punts amb una diana in-extremis dels eivissencs. La primera meitat dels olotins ha estat certament bona, de les millors d’aquesta arrencada de lliga. Control absolut del joc, arribades interessant i ben poques concessions defensives. Alfredo Gutiérrez ha disposat de la primera opció després d’una jugada individual de Nacho Pérez, que tornava a l’onze un cop superada la lesió muscular. Els brots verds, o vermells en aquest cas, no han tardat en veure la llum amb el gol d’Héctor Simón, en plena ratxa golejadora. El llançanenc s’ha inventat un xut ras, potent i col·locat des de fora l’àrea que ha sorprès Dennis (26′). Per garantir la tranquil·litat, calia anotar un segon gol i Marc Mas s’ha posat mans a la obra. Primer amb una volea d’execució molt complicada i després, segurament en l’intent més clar, un u contra u que ha pogut rebutjar el porter visitant. La Peña Deportiva, superada en aquest primer acte, ha generat molt poc perill a la porteria de Ginard, que ha tocat més la pilota amb els peus que amb les mans.

El descans ha servit per sacsejar el matx, sobretot des de la banda de Dani Mori, que ha introduït Górriz i Fran Nuñez al terreny de joc, dos homes clau per entendre la reacció balear. Domini altern en els primers minuts amb un Nacho Pérez que ha buscat sorprendre amb una rosca molt llunyana. En el darrer quart d’hora, i aprofitant el desgast físic de la Copa del Rei, la Peña Deportiva ha intensificat el seu acostament a l’àrea rival. En aquest sentit, l’equip no s’ha mostrat tan cansat com el dia del Deportivo Aragón i ha seguit traient aigua del vaixell, especialment en el joc aeri. L’expulsió de Carles Mas, que ha tombat un contrari que ja enfilava porteria al límit de l’àrea, ha impulsat encara més als eivissencs, que volien treure quelcom positiu de la visita a la Garrotxa. Tot i la sensació de més perill, les arribades tampoc eren importants a la porteria de Ginard fins que Alberto Górriz, amb un gran cop de cap, ha signat la igualada en temps de descompte (92′). Una altra gerra d’aigua freda a l’Estadi davant de quasi 900 espectadors que s’hi han acostat aquest migdia. És el tercer punt seguit d’un Olot que lluita, competeix i dóna la talla però de moment no pot sortir de la zona de descens. La primera victòria, tot i els intents més que notoris, es nega a arribar i tornarem insistir el diumenge que ve, 1 d’octubre, a Son Malferit, el feu de l’Atlètic Balears. Gràcies pel suport! Som tossuts i marrans!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: Ginard, Barnils, Carles Mas, Blázquez, Bigas, Roger (c) (Jose, 82′), Alfredo, Héctor, Marc Mas, Uri (Pedro, 54′) i Nacho Pérez (Kike, 69′).

Peña Deportiva: Dennis, Marcos, Javi, Alberto, Marc de Val, Selfa, Erik, Rueda (Fran Nuñez, 45′), Jandrín (Fraile, 86′), Pepe i Guille (Górriz, 45′).

Gols: 1-0, Héctor (26′), 1-1, Górriz (92′). 

Àrbitre: Nicolás Garcelán Docio. Ha amonestat Roger i ha expulsat Carles Mas amb vermella directa (UEO) i també ha amonestat a Marc de Val i Guille (Peña Deportiva).

Incidències: partit corresponent a la sisena jornada de lliga del grup tercer de Segona B amb la presència de 877 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. 

Foto: Isaac Morchón-UE Olot

Leave a Reply