Primer torneig de futbol adaptat a Olot

En motiu dels 15 anys del Club Atletisme Garrotxa, aquest diumenge 7 de gener tindrà lloc el primer Torneig d’Any Nou de futbol adaptat del CAG, en col·laboració amb la Unió Esportiva Olot. Els partits començaran a les 10h del matí al camp del Morrot, on els tres equips olotins s’enfrontaran al conjunt del Girona Futbol Club, que participa a la lliga Geniune a nivell estatal. 
El Torneig arrencarà amb dos enfrontaments a les 10h, dos més a les 11 i a les 12h. Dels resultats d’aquests partits en sortiran els dos equips que jugaran les finals, a partir de la 1 del migdia. Els tres equips del Club Atletisme Garrotxa, que competeixen en la Millor Lliga del Món a nivell provincial, es veuran les cares amb el Girona FC, conjunt integrat per futbolistes d’entitats com Fundació Ramón Noguera, Els Joncs, Astrid i Astres. Us animem a acostar-vos als camps del Morrot per viure una matinal lúdica, esportiva i integrativa. I a la tarda, els membres del CAG ens vindran a veure en la prèvia de l’Olot-Hércules de Segona B. Tots fem UEO!
Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply