Aquest diumenge, presentació del futbol base

La Unió Esportiva Olot farà aquest diumenge al matí la tradicional presentació del planter del club, enguany ampliat amb l’Escola de Futbol UE Olot, la secció de futbol femení i la vinculació del CF Sant Jaume com a filial del primer equip. Els jugadors dels diversos conjunts estan citats a partir de les 10h per a les fotografies oficials de grup i just després tindrà lloc la sortida de cadascun dels equips des del túnel de vestidors de l’Estadi Municipal.

Emplacem a pares, mares, germans, familiars i aficionats del club a gaudir d’un dels esdeveniments més bonics de la temporada i en el qual ajuntem tota la família olotina, que cada any va creixent exponencialment i en noves modalitats. I just després de l’acte, a les 12 del migdia, el Juvenil A (líder de Preferent) disputarà el seu partit de lliga al camp del Morrot contra el Gironès-Sàbat. Unes instal·lacions del Morrot en les quals també tindrem en marxa el primer Torneig d’Any Nou de futbol adaptat amb els tres equips del Club Atletisme Garrotxa contra el Girona FC de la Lliga Genuine. Una matinal cent per cent UEO! Ho has de viure!

Fotos: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply