El resum de la jornada al FUTBOL BASE (13 i 14 gener)

LES CRÒNIQUES

La primera jornada de l’any a totes les competicions del planter de la Fundació UE Olot va ser gairebé per emmarcar. Els resultats així ho avalen amb unes estadístiques de 15 victòries, 2 empats i 5 derrotes, acaparant els triomfs en les franges de cadets i juvenils. Tot seguit ens submergim en cadascun dels partits per veure com van anar:

Prebenjamí B 1-1 Besalú
Prebenjamí A 3-0 Les Preses
Benjamí E 9-1 Montagut
Fundescam 0-6 Benjamí D
Boscdetosca 4-7 Benjamí C
RCD Espanyol 5-1 Benjamí A

Gran experiència del Benjamí A de Joel Olivet a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. L’equip va donar la cara fins al final davant d’un conjunt molt poderós, que va mostrar la seva superioritat en joc i en el marcador.

Ter Brugent 5-0 Benjamí Femení

El Benjamí Femení va tornar carregat d’energia i amb ganes de seguir treballant al camp de Sant Feliu de Pallerols. Un partit molt igualat en el qual les olotines van estar ben posicionades però no van poder evitar arribar a la mitja amb un 2-0 desfavorable amb dos grans gols del Ter Brugent. Les noies de Júlia Duran i Laia Puig van abaixar el cap a la quarta part i van acabar encaixant tres gols més. Cal destacar les dues nenes que es van posar sota pals, que van donar el màxim i fins i tot van parar un penal. A seguir treballant i millorant dia a dia.

Vall d’en Bas 0-14 Aleví E
Aleví D 3-2 Roses

Un matx en el qual l’Aleví D va ser superior en quant a joc i ocasions, sobretot en les dues primeres parts. El resultat, 1-0, es va quedar curt. A la represa, el Roses va equilibrar la situació en dues ocasions, però l’entrega dels joves de Faja i Quintana va ser decisiva per marcar in-extremis el 3-2. Tres punts més al Morrot per seguir amb la dinàmica positiva.

PUF Figueres 5-2 Aleví C

Un partit molt disputat fins al 2-2, quan els figuerencs van aprofitar la solidesa defensiva i la superioritat física dels davanters per imposar-se. Els d’Aguilera i Moreno van jugar bé i van tenir moltíssimes ocasions que malauradament no es van poder materialitzar. La nota positiva és que el públic va acabar aplaudint a l’Aleví C després del joc desplegat. 


Aleví B 3-7 Sils
Sant Ponç 3-6 Aleví A

Aleví Femení 2-2 La Pera

Un partit dominat per la UEO, tot i que la primera meitat va acabar sense gols i amb arribades clares de les de casa. Les opcions ofensives de les de Jessica i David Caballero van tenir més protagonisme a la represa fins que van pdoer obrir el marcador. Sense temps per celebrar-ho, La Pera va igualar les forces. A la tercera part, i després d’una sortida dolenta en defensa, les empordaneses es van posar per davant. Tot i això, l’Aleví Femení no es va rendir i va empatar el partit en un llançament de falta directe.

Sant Pere Màrtir 0-4 Infantil C

L’Infantil C es va imposar en un partit marcat pel mal estat del camp. Poc joc en la primera meitat, tot i que en una jugada de combinació es va poder trencar el gel. No va ser fins a l’inici de la represa que els de Lluís Micaló van ampliar distàncies amb dos gols pràcticament consecutius. A partir d’aquí, l’Olot va ser amo i senyor de l’enfrontament, deixant el marcador amb el 0-4 definitiu.


Infantil B 2-3 Quart

Primera part amb un Quart molt ben ordenat en defensa malgrat la insistència de l’Infantil B, que va disposar de tres clares ocasions per marcar (fins i tot un travesser). Els visitants, però, es van avançar amb un gran xut des de fora l’àrea. A la segona part, el conjunt de Boix i Barranco va igualar el marcador per dues vegades, però a les acaballes els gironins es van emportar el triomf amb un altre bon tir des de la distància.


Quart 0-4 Infantil A

Una bona actuació de l’Infantil A després de les festes nadalenques i en un horari molt estrany. Els jugadors dirigits per Pere Luengo van mostrar una bona actitud i van realitzar un treball molt digne per endur-se el partit a domicili sense gaires ensurts.


Cadet B 3-0 Llançà
Una gran victòria del Cadet B, aconseguida en un partit excel·lent del grup. Els garrotxins van dominar el joc, portant el pes del partit a base de possessió de la pilota. El Llançà esperava amb ordre en el seu camp i quan recuperava també iniciava contraatacs perillosos. La primera part va acabar amb 0-0 i la segona va començar amb la mateixa tònica; domini dels de Muro i Planas que aquest cop es va plasmar en l marcador. El primer arribava després d’una magnífica jugada col·lectiva, el segon a servei de cantonada i el tercer, en un bon xut des de  lluny. Un bon resultat que ajudarà a la plantilla a nodrir-se de moral de cara a les següents cites.     


Cadet A 3-1 Vilablareix

Un compromís molt treballat contra un reival molt exigent que no va parar d’intentar la remuntada. A la primera part, el Cadet A es situar amb un 3-0 aprofitant les clares arribades i oferint un futbol atractiu. A la represa, i en una jugada desafortunada, els gironins reduien el marge amb el 3-1. Els de Ketxa i Barris tenien el vent en contra i van haver de buscar el control amb possessió i passades més curtes per quedar-se amb un triomf just i merescut.

Pontenc 7-0 Cadet Femení

Les cadets començaven el 2018 visitant el camp de les colíders. Tot i el bon posicionament i intensitat en el joc de les olotines, va ser el Pontenc qui en el minut 7 ja guanyava per 2-0. Les d’Alba Prat van aguantar bé i van tenir bones ocasions fins a la mitja hora, quan les locals van anotar tres dianes consecutives abans de la mitja part. La segona va ser més equlibrada i les de casa només van poder marcar dos gos més, quedant-se amb els tres punts i demostrant una alta capacitat per optar al campionat.

 

Boscdetosca 2-4 Juvenil B

Un bon partit del Juvenil B, que va començar perdent en la primera arribada dels locals en contraatac. A partir d’aquí, els de Carles Subirana van dominar i van mostrar una bona actitud i un bon joc que es va traduir en tres gols ben elaborats. Amb l’1-3 es va arribar al descans. A la segona part, el Boscdetosca va avançar línies i el duel es va convertir en anades i vingudes per part dels dos equips. Una arribada olotina propiciar el quart gol, i fins i tot van generar més jugades per ampliar la renda. Val a dir que els groguets també van tenir les seves opcions que van poder concretar en un segon gol per retallar diferències. La valoració dels tècnics és bona en un matx molt esportiu amb respecte i bon ambient per part de dos clubs veïns. Cal destacar la tornada de Pau Torrés després de superar la lesió de lligaments creuats. Enhorabona!


Vilassar de Dalt 1-5 Juvenil A 

El Súper Juvenil de Joan Sánchez segueix amb pas ferm comandant el grup 2 de Preferent. A Vilassar, però, va haver de remuntar un resultat advers. Ho va fer amb solvència i autoritat gràcies a les dianes de Martí Carreras, un doblet de Marc Pagès, un altre de Joel Banús i el cinquè de Cristian del Pozo. Els olotins conserven un punt de marge respecte el Girona FC abans de rebre la Fundació Hermes al Morrot. 


Sénior Femení 6-0 Vilobí

El Sénior tornava a jugar després de les vacances de Nadal i el partit es va posar de cara ben aviat. El resultat al descans era de 4-0, mostrant una gran proposta de joc combinatiu tot i el fort vent. La segona meitat va continuar amb la mateixa dinàmica i dos gols més dels de Moi Dubé van deixar el 6-0 definitiu. Un resultat, combinat amb l’empat del Girona, que deixen les olotines a només un punt del líder. Cal seguir treballant per millorar i progressar en el joc.


CF Sant Jaume 4-0 Caldes

El filial de la UEO es va destapar en la segona meitat per golejar al Caldes de Malavella, rival directe a la part baixa. Els de Jordi Dot van encarrilar els tres punts després del descans amb les dianes de Pau Obrador, Pol Reixach i un doblet de Dani Ruvirola. D’aquesta manera, els santjaumins surten del descens directe amb 16 punts i la propera jornada es desplacen al camp de l’Abadessenc.

Leave a Reply