El resum de la jornada al FUTBOL BASE (17 i 18 febrer)

LES CRÒNIQUES

Com cada dimarts, arriba el moment de pentinar l’actualitat del futbol base de la Unió Esportiva Olot. El cap de setmana ens ha deixat uns números de 13 victòries, 2 empats i 7 derrotes, deixant de banda els 2 partits que es van suspendre. Aquí teniu la taula estadística de cada jornada i tot seguit, les cròniques de la majoria de dues:

 

Prebenjamí B 7-2 Sant Roc
Prebenjamí A 3-3 Fundescam
Benjamí E 2-3 EF Garrotxa
Benjamí D 9-3 Ter Brugent
Flaçà 3-4 Benjamí B
Fundescam 4-0 Benjamí Femení

Va ser un partit molt igualat, on es veia l’esforç i la lluita per part dels dos equips. Les locals es van avançar en el marcador, però el Benjamí Femení va seguir lluitant per intentar puntuar, mantenit aquest resultat fins a l’última part. En aquest darrer període, els errors defensius i el cansament de les olotines van donar ales al Fundescam, que va ampliar la renda amb un 4-0. Cal reconèixer les ganes i l’empenta de les noies de Júlia Duran i Laia Puig, que pas a pas van millorant i això es nota en els resultats.


Baix Ter 5-3 Aleví D

L’Aleví D va fer mèrits per emportar-se alguna cosa més de Torroella de Montgrí. Els joves d’Albert Quintana i Faja van mostrar una gran actitud i amb ganes d’aconseguir els tres punts. Van pagar cara una segona meitat dolenta i la falta d’encert en els últims metres, que va castigar els olotines amb una derrota a domicili.


Aleví C 4-3 Figueres

Una victòria molt patida per al conjunt dirigit per Joel Aguilera i Isaac Moreno, que no va estar gaire fi en la sortida de pilota ni tampoc en l’efectivitat de cara a porteria. El cos tècnic es mostra content per la victòria, però reclama més atenció per evitar ensurts innecessaris.


Aleví B 8-4 Figueres
Girona 8-0 Aleví Femení
Sant Gregori 1-14 Infantil C

La diferència en la classificació es va poder observar sobre el terreny de joc. L’Infantil C va estar ben posicionat sobre la gespa i va aplicar els conceptes treballats durant les últimes setmanes. Els de Lluís Micaló, amb l’ajuda d’Enric Faja, acaben la primera volta amb un balanç magnífic de 14 victòries i només 1 derrota i amb ganes d’afrontar la segona amb la mateixa ambició.

Infantil B 4-1 Guíxols
Baix Ter 1-6 Infantil A

Una bona actuació de l’Infantil A, que va mostrar una gran actitud durant tota la setmana i això es va reflectir en el resultat del cap de setmana. Un partit més plàcid gràcies als tres gols que es van marcar ben aviat i a l’esforç constant del conjunt de Pere Luengo, que va emportar-se el triomf de Torroella de Montgrí.


Roses 2-1 Cadet B
Derrota del Cadet B amb males sensacions, ja que tenint en compte el domini en moltes fases, es mereixia un resultat més positiu. Alguns desajustos defensius van propiciar que els rosincs, que es van avançar ben aviat, s’enduessin els tres punts. Els de Planas i Caselles van reaccionar amb diverses ocasions, situacions d’un contra un davant del porter sense concretar. A la represa, tot i jugar la majoria del temps a camp contrari, no arribava el gol esperat. I els locals, sense generar pràcticament res, van obtenir el segon en una falta a prop del vèrtex de l’àrea. Els olotins van seguir insistint però no van trobar la recompensar de l’empat.   


Cadet A 2-0 Cassà

Uns tres punts molt treballats del Cadet A, que va poder superar un rival molt defensiu. Un gol en cada part va servir als de Ketxa i Barris per aconseguir una victòria més i anar omplint el sac, portant el pes del partit i sentenciant en els últims minuts.


Cadet Femení 3-2 Girona

El Cadet Femení es va retrobar amb la victòria després de sis jornades, un triomf molt treballat contra un rival directe i desplegant un gran joc. Els primers minuts van ser de clara superioritat del Girona, que va moure la pilota amb criteri i velocitat, generant arribades a la porteria contrària. Després d’un parell d’errors defensius, les gironines van avançar-se en el marcador. A diferència d’altres partits, les olotines van saber reaccionar agafant la iniciativa i disposant de més ocasions abans del descans. La segona meitat va ser clarament de les d’Alba Prat, que van trobar la recompensa del gol en el minut 53. I just després, aprofitant una incursió per la banda i una passada de la mort, van poder donar-hi la volta. El Girona, però, va aprofitar un desajust a l’esquena de la defensa per tornar a equilibrar les forces. Però tres mnuts més tard, una jugada idèntica al segon gol de la UEO va permetrar anotar el tercer i definitiu. Gran victòria que permet avançar a les gironines a la classificació.


Pals 1-2 Juvenil B

Victòria treballada i merescuda del Juvenil B. Tot i que els va costar entrar en el partit, a partir del primer quart d’hora ja van començar a dominar el joc i a crear ocasions. Tot i això, els de Carles Subirana i Albert Barnadas havien d’estar atents als contraatacs del rival, que buscava un estil més ràpid i directe. Els olotins van poder marcar el primer en una jugada ben elaborada, a deu minuts abans del descans. A la represa, la tònica va ser la mateixa malgrat que el Pals va empatar des del punt de penal en una jugada absurda. El control era dels garrotxins i això es va traduir en una altra diana per posar-se per davant. A partir d’aquí, pilotes penjades a l’àrea dels empordanesos que no van sorprendre a la defensa visitant. Bon resultat per saltar a la quarta posició i del qual els tècnics es mostren satisfets del rendiment i la trajectòria d’aquest Juvenil B, que ha d’intentar igualar o fins i tot millorar els resultats en la segona volta.


Juvenil A 2-2 Vic

Una primera meitat dominada de cap a peus per al Juvenil A, que es va avançar per 1-0. A la segona, els de Joan Sánchez també van controlar la situació, marcant fins i tot el 2-0, però en dues accions aïllades els osonencs van obtenir la igualada (2-2). A partir d’aquí, els de casa van seguir apretant i generant ocasions, també un pal, però no va ser suficient. Tot i el domini, els va faltar eficàcia per fer que els tres punts es quedessin al camp del Morrot.

Foto: JM Buxasas


CF Sant Jaume 1-2 Bescanó

El filial de la UEO no pot sortir del descens després de la desfeta contra el Bescanó, el tercer classificat. Els gironins van obrir la llauna abans del descans i, malgrat que Ruvirola va situar l’empat a la represa, els visitants van respondre de forma immediata un minut després. El bloc de Jordi Dot ocupa ara la 15a posició amb 20 punts, a quatre de la teòrica salvació.


Quart 0-4 Sènior Femení

Visita a un rival complicat que, tot i estar a mitja taula, havia ofert un bon futbol aquesta temporada. Els primers minuts va ser un desgavell, molts errors posicionals i nervis que van dificultar el plantejament del Sènior Femení. Una aturada decisiva de la portera va encendre el llum d’alerta de le solotines, que no mostraven un gran joc però mica en mica anaven dominant més la zona de creació per generar atacs més clars. Al descans s’hi va arribar amb un triomf per la mínima gràcies a una bona jugada col·lectiva. A la segona, les de Moi Dubé van sortir més centrades, millorant el joc i el posicionament, fet que va comportar el 0-2. Minuts més tard va arribar la jugada clau del partit, ja que la portera Júlia Mendo va aturar un penal a favor del Quart que va permetre respirar a la UEO. Els següents minuts van ser de control garrotxí i es va materialitzar amb dos gols més per deixar el 0-4.- Aquest dissabte es jugarà un partit molt important contra el Ripoll (18:00), tot desitjant que el públic no falli i animi a les jugadores.

 

Leave a Reply