El resum de la jornada al FUTBOL BASE (24 i 25 febrer)

LES ESTADÍSTIQUES DE LA TEMPORADA

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Boscdetosca 3-2 Prebenjamí A
Fundescam 1-6 Benjamí E
Benjamí C 6-1 Fundescam
Boscdetosca 1-0 Benjamí B
Benjamí A 8-1 Boscdetosca

Bon inici del Benjamí A, que al minut 5 ja guanyava per 0-3 i tenia el control de la situació. Al descans es va arribar amb un resultat d’1-5 i a la represa es va mantenir la mateixa tònica. Els de Joel Olivet van disposar de més ocasions clares per acabar de rematar el marcador.


Roses 8-0 Aleví D 

Segurament un dels pitjors partits del que portem de temporada. Davant d’un gran rival, l’Aleví D no va estar ben posicionat dins del terreny de joc i el Roses va dominar en tot moment. A destacar, la gran actuació del porter olotí per evitar que la ferida fos més gran.


Aleví C 4-0 Pontenc (suspès)

L’Aleví C va començar molt bé el partit, jugant amb comoditat i arribant amb facilitat a la porteria contrària. Amb el marcador de 4-0, el Pontenc, que anava just d’efectius, va patir diverses lesions que van obligar a aturar l’enfrontament. Els tècnics es mostren contents amb el futbol desplegat fins al moment i lamenten la suspensió del partit.


Racing Blanenc 4-6 Aleví B
Aleví A 5-3 Vic Riuprimer
Girona 5-1 Aleví Femení
Infantil C 5-2 Ter Brugent

L’Infantil C va guanyar al Ter Brugent amb un resultat que al descans ja era molt contundent (4-0). Bona primera meitat dels de Lluís Micaló, que van encallar-se més a la segona tot i que la victòria al Morrot no va perillar en cap moment.

 

Infantil B 0-2 Llagostera 

Un compromís molt intens amb un Llagostera més incisiu en la primera meitat, fet que va propiciar el resultat desfavorable al descans (0-1). A la segona part, els de Jordi Boix van mantenir un ritme alt de joc per intentar igualar el marcador, però els visitants van aconseguir el 0-2 en l’últim minut del duel.


Banyoles 4-2 Infantil A

Un xoc en el qual els jugadors olotins van sortir nerviosos i van tenir dificultats per superar la pressió dels banyolins. L’Infantil A no va saber transformar una opció molt important i just després, el Banyoles va aprofitar dues errades de marcatge en els còrners i una indecisió en defensa per marcar tres gols. A la segona part, més igualada, el bloc de Pere Luengo ha retallat distàncies però la renda de la primera meitat ha estat una llosa massa pesada. A seguir treballant per poder millorar aquests aspectes.

Ripollès 3-4 Cadet B

Cadet A 5-1 Breda

Partit controlat de principi a fi per al Cadet A, que va imposar el seu domini malgrat que li va costar generar ocasions fins al tram final. Aquí va ser quan els de Ketxa i Barris van poder tancar el partit i jugar amb més tranquil·litat els últims minuts. El cos tècnic reconeix que cada partit que passa esdevé més complicat treure els tres punts.


Peralada 3-0 Juvenil B

Un partit molt complicat davant del líder de la categoria i que es va disputar en un camp poc favorable a la bona pràctica del futbol. El Peralada es va adaptar millor a aquesta situació que el Juvenil B i va saber aprofitar les seves oportunitats. Dos gols de córner i un de servei de banda van encaminar el triomf dels locals. Tot i això, el conjunt de Carles Subirana va lluitar i competir dins de les possibilittats que oferia el partit.


Manlleu 1-1 Juvenil A
Porqueres 1-0 CF Sant Jaume

Derrota per la mínima del filial de l’Olot al camp d’un recent ascendit, la UE Porqueres. Els del Pla de l’Estany en van tenir prou amb un gol al minut 20 per quedar-se amb els tres punts davant d’un Sant Jaume que no pot sortir de la zona de descens amb 20 punts. Els de Jordi Dot reben aquesta jornada al Camprodon, equip de la meitat de la taula. 


Sènior Femení 4-0 Ripoll

Bon partit de les futbolistes de la UEO, que van començar amb un gran treball defensiu. Poques arribades del Ripoll arran de la bona defensa local, que va bloquejar la majoria d’atacs visitants. Un gol a l’equador de la primera part va encarrilar el partit i just abans del descans, diana psicològica per entrar el vestidor amb una visió més optimista. A la segona, les de Moi Dubé van reafirmar el seu domini amb dos gols més per deixar el 4-0 definitiu. Cal destacar la tornada al camp d’Ari Gómez, després d’unes quantes setmanes de lesió.

 

 

 

Leave a Reply