El resum de la jornada al FUTBOL BASE (17 i 18 març)

ESTADÍSTIQUES DE LA TEMPORADA

 

 

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Les Preses 2-4 Prebenjamí B

Un duel que va iniciar-se amb certs dubtes dels olotins, que van veure com Les Preses es situava amb un 0-2 a favor en el primer temps. A base d’intensitat i amplitud de camp, el Prebenjamí B va poder igualar el matx en la segona meitat. A partir d’aquí, el conjunt d’Edu Molas va dominar el joc i va crear diverses oportunitats per acabar de materialitzar el triomf.

Sant Pere Màrtir 0-3 Prebenjamí A
EF Garrotxa 6-2 Benjamí E
Benjamí C 5-2 Ter Brugent

Un bon partit del Benjamí C, sobretot en les dues primeres parts, en les quals es van començar a veure coses noves que demostren la progressió que ha fet l’equip. En les dues últimes, els de Ferrés i Suñer van estar una mica més despistats però en cap moment va perillar la victòria al camp del Morrot.


Benjamí B 0-7 Girona
Benjamí A 7-1 Besalú

Els locals van ser els dominadors i van portar el pes durant tot el partit. Els besaluencs es van defensar molt bé en els dos primers quarts, evitant que el Benjamí A arribés amb facilitat a la porteria contrària. A partir del descans, tot va canviar i els jugadors dirigits per Joel Olivet van obrir forat al marcador. Els visitants van haver de tirar les línies més endavant i això va propiciar que el control olotí es transformés en més ocasions i gols.


Cassà 4-1 Benjamí Femení
Aleví E 14-3 Fundescam
Aleví D 6-2 L’Escala

Molt bones dues primeres parts de l’Aleví D, que a base d’intensitat defensiva i joc fluid en atac va arribar al descans amb un contundent 6-0 favorable. A la represa, l’equip d’Enric Faja i Albert Quintana va baixar el ritme i el matx es va igualar, fet que va permetre dues dianes al contraatac del conjunt empordanès.


Celrà 4-11 Aleví C

Domini total i absolut de l’Aleví C, que va mostrar una actitud boníssima que es reflecteix plenament en el marcador. Els nois d’Aguilera i Moreno van generar un munt d’oportunitats de gol i van completar una actuació perfecta per mantenir-se en la quarta posició de la classificació.


Aleví B 4-4 Sant Celoni
Les Preses 1-3 Aleví A
Aleví Femení 0-4 Pontenc

Un duel molt intens davant del segon classificat de la lliga. Veient el resultat de la primera volta i el físic del Pontenc, tot feia indicar que el resultat seria a favor de les visitants. No obstant, l’Aleví Femení no va fer cap pas enrere i va plantar cara en les dues primeres parts, en les quals va tenir ocasions per avançar-se en el marcador diverses vegades. A la tercera, les gironines van aprofitar un error defensiu per obrir la llauna en la seva primera arribada. Tot seguit, un gol en pròpia porteria va augmentar la renda (0-2). A l’última part, i amb les locals esgotades pel desgast físic, el Pontenc va marcar dos gols més per sentenciar el partit. Molt bon treball de les de Jessica i David Caballero, que cada dia s’esforcen més per gaudir del futbol.


Infantil C 8-0 Anglès

L’Infantil C va signar un dels partits més complerts de la temporada, jugant els 70 minuts a un bon nivell, tant ofensiva com defensivament. Tot i que en els 10 primers minuts el resultat ja era de 3-0, els de Lluís Micaló van mantenir la concentració i van mostrar una gran superioritat fins al xiulet final.


Farners 3-1 Infantil B

Primers 25 minuts horribles de l’Infantil B, superat en tot moment per a l’equip local, que es va avançar amb un gol matiner al minut 4. Poc després, gol de penal del Farners, que posteriorment en va fallar un altre. A partir de la mitja horam, els garrotxins van començar a dominar amb una triple ocasió molt destacada. A la segona part, més aproximacions de la UEO, que no trobava la inspiració de cara a porteria. Tot i el tercer gol dels selvatans, el bloc de Jordi Boix no es va enfonsar i va continuar buscant el gol, que va trobar ja a les acaballes de l’enfrontament.


Infantil A 4-0 Camprodon

Un compromís dominat per l’Infantil A de principi a final. La primera part va estar controlada en tots els aspectes menys en l’encert en els últims metres. Una efectivitat que sí van trobar a la represa els de Pere Luengo, oferint un bon futbol i encarrilant tres punts més com a locals.


Cadet B 1-1 Sant Gregori
Cadet A 4-1 Gironès Sàbat

Un molt bon treball de tot el Cadet A, que va saber controlar totes les facetes del joc. El fet d’inaugurar el marcador tan aviat va donar tranquil·litat i paciència als de Ketxa i Barris, que van rematar la feina amb dos gols en cada part per tirar un altre partit endavant.


Pontenc 3-4 Cadet Femení

Visita a un rival de la part baixa de la taula que en l’anada ja va generar dificultats. El bon joc i l’efectivitat van permetre al Cadet Femení avançar-se amb un gran xut. Es va aguantar el resultat a favor durant la major part del partit, frenant atacs perillosos del Pontenc, fins i tot des de la línia de gol. Al minut 37, però, les locals van aconseguir la igualada. La resposta va ser fulgurant, ja que dos minuts després, les olotines es tornaven a posar per davant en un contraatac (1-2). Just començar la represa, les d’Alba Prat avisaven que volien més guerra anotant l’1-3. Alguns errors defensius, però, van propiciar que el Pontenc tornés a retallar distàncies. En els últims minuts, una bona jugada col·lectiva va desembocar en un altre gol de les garrotxines, deixant en anècdota la darrera diana de les locals. Un Cadet Femení que aquesta setmana té dos partits importants per allargar la tendència positiva de les últimes setmanes.


Banyoles 4-4 Juvenil B

Un duel vibrant amb constants alternatives en el marcador. El joc del Juvenil B va ser molt bo i va dominar el partit en molts aspectes. Els de Carles Subirana van arribar a anar per davant amb un 2-4, però dues jugades a pilota parada (córner i falta) van servir per empatar als banyolins. El cos tècnic vol destacar la bona feina del grup davant d’un rival dels més forts de la categoria. Únicament cal millorar l’estratègia defensiva per a que no s’escapin aquest tipus de partits.

Premià 1-3 Juvenil A

Domini en joc i bagatge ofensiu del Juvenil A, un resultat enganyós que podria haver estat molt més ampli. Victòria justa i merescuda dels de Joan Sánchez amb les dianes de Lluís Aspar, Moha i Haidour que els refermen en el coliderat del grup 2 de Preferent (igualats amb el Girona FC i un punt per sobre del Mataró).

Sènior Femení 12-1 La Pera

Un xoc davant d’un dels equips més durs de la categoria, que en la primera volta ja va oposar molta resistència. Les jugadores olotines ho sabien i van sortir amb força des de l’inici, marcant dos gols en els primers minuts. La primera part va acabar amb el marcador molt de cara (4-0). La segona va començar amb un gol de La Pera, fet que va posar en alerta a les de Moi Dubé. Un Sènior Femení que va esvair qualsevol opció de remuntada i va prémer l’accelerador per finalitzar el partit amb un clar i rotund 12-1.


CF Sant Jaume 1-1 Aro

Repartiment de punts del filial de la UEO davant d’un rival directe com l’Aro. El manlleuenc Oriol Pujadas, que s’entrena habitualment amb el primer equip, es va estrenar com a golejador en el primer quart d’hora. La llàstima és que els del Baix Empordà van neutralitzar el resultat abans del descans amb un gol en pròpia porteria. El conjunt de Jordi Dot continua 14è amb 24 punts, ara mateix a quatre punts de la permanència.

Leave a Reply