El resum de la jornada al FUTBOL BASE (21 i 22 abril)

LES ESTADÍSTIQUES DE LA TEMPORADA

 

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA 

 

Prebenjamí A 8-2 Prebenjamí
Benjamí E 2-2 Boscdetosca
Sant Pere Màrtir 2-8 Benjamí D
Benjamí B 1-2 Banyoles

Una actuació discreta del Benjamí B, que va mostrar poca intensitat i va ser superat per la il·lusió i la bona predisposició del Banyoles, que es endur els tres punts del Morrot cap al Pla de l’Estany.


Benjamí A 3-1 Vall d’en bas

Un duel totalment dominat per al Benjamí A però no va ser fins al tercer quart que es va poder materialitzar aquesta superioritat amb gols. Un conjunt, el de Joel Olivet, que va ser ambiciós durant tot el partit i va obtenir-ne el premi, elaborant un gran joc col·lectiu, especialment a nivell defensiu.


Fundescam 3-1 Benjamí Femení

Un xoc molt igualat que es va posar en contra des de ben aviat (1-0), un resultat que feia sentir vives i motivades al Benjamí Femení. A la tercera part, el marcador es va ampliar de forma més contundent per a les del Ripollès (3-0), tot i que les de Júlia Duran i Laia Puig van plantar cara i van acabar marcant un gol, deixant un millor regust a les joves futbolistes.


Torelló 2-6 Aleví E
Boscdetosca 3-2 Aleví C
Aleví D 6-3 Figueres

Un enfrontament igualat en el qual l’Aleví D no va poder certificar la victòria fins a l’últim quart. Un bon partit per part dels dos equips i una victòria importantíssima per al grup de Faja i Quintana, que retalla distàncies amb un dels rivals més directes.


Aleví B 3-4 Llagostera
Sàbat 2-4 Aleví A
Aleví Femení 0-3 Llers

Un partit decisiu per tal d’escalar posicions en el qual, malgrat la derrota, les olotines van acabar contentes deixant l’orgull i el sentiment sobre la gespa. Les arribades de les visitants van ser impossibles de parar per a la portera local, que també va salvar altres opcions clares. Per part de les de Jessica i David Caballero va mancar encert en la rematada, ocasions que haguessin canviat el signe del partit. Toca seguir treballant i mostrant aquest estil de joc per sumar més punts.


Sant Roc 2-7 Infantil C
Cassà 4-4 Infantil B
Fornells 0-6 Infantil A

Un compromís complicat davant del cinquè classificat en el qual l’Infantil A no va fer cap concessió i va obtenir una gran victòria. Bona actitud i treball encomiable del bloc de Pere Luengo, que seguirà treballant i lluitant fins al final.

Cabanes 6-0 Cadet Femení

Visita al camp del líder, que si tot segueix igual guanyarà la lliga en les pròximes setmanes. El Cadet Femení va jugar una primera part a un nivell altíssim, mostrant una gran intensitat defensiva. Al descans el resultat era d’1-0, fruit d’un error defensiu de les olotines. El control era del Cabanes però les garrotxines neutralitzaven qualsevol atac. El desgast defensiu va passar factura a la represa, renunciant a l’estratègia plantejada i sortint al contraatac amb cara i ulls. Les empordaneses van aprofitar espais i van imposar la seva tècnica i frescor per ampliar distàncies. Els últims minuts van ser de descontrol total, cosa que va permetre al Cabanes ampliar el resultat.


Les Preses 1-1 Juvenil B

Un matx intens entre dos equips veïns amb certa rivalitat però també amb respecte i esportivitat. El Juvenil B es va avançar en una jugada d’estratègia en la primera part. Els de Subirana i Barnadas controlaven el joc, mentre que els presencs utilitzaven l’arma del contraatac per crear perill. La UEO va trobar a faltar l’encert d’altres vegades i a la represa, els de casa van empatar en una jugada estranya i afortunada. Tot i això, els olotins ho van seguir intentant sense inspiració ofensiva. Els minuts finals van ser de bogeria i el triomf hauria pogut caure de qualsevol dels dos costats. Els tècnics feliciten els jugadors i al rival per la disputa d’un derbi intens i bonic.


Granollers 3-1 Juvenil A

Un duel en el qual el Juvenil A va marxar al descans amb el panorama igualat (1-1). A la segona part, tot i fabricar diverses oportunitats de gol, els de Joan Sánchez van veure com el Granollers marcava el 2-1 i ja en l’últim moment, amb moltes anades i vingudes, van situar el 3-1 definitiu.


Cassà 4-1 CF Sant Jaume

Derrota del filial al camp d’un dels conjunts de la part alta de la classificació. Malgrat que al descans el resultat era d’empat gràcies al gol de Ruvirola (1-1), el Cassà va prémer l’accelerador a la represa per anotar tres dianes més i quedar-se amb la victòria. Els de Terma i Arau segueixen en descens amb 28 punts, a sis de la teòrica permanència.

Leave a Reply