Una factura massa cara (Lleida Esportiu 1-0 UE OLOT)

 

La Unió Esportiva Olot realitza un partit molt solvent i seriós al Camp d’Esports però peca de manca d’efectivitat en les nombroses arribades que han fabricat. Sense fer res de l’altre món, el Lleida Esportiu s’ha quedat amb els tres punts aprofitant una acció desafortunada entre Jorge Félix i Xavi Ginard. Els olotins continuen fora del descens i s’ho jugaran tot en l’última jornada a casa contra l’Elche CF, en el qual esperem una mobilització de l’afició com la que avui ens ha acompanyat amb força i valor a la Terra Ferma.

Una llàstima. Una pena. Un infortuni. La UEO visitava el Camp d’Esports amb la intenció de deixar lligada o pràcticament segellada la continuïtat a la categoria. De mèrits, n’ha fet uns quants, començant per una arrencada trepidant de partit. Marc Mas i Blázquez han disposat de les primeres oportunitats en uns vint minuts de monopoli vermell. El Lleida Esportiu, que es volia aferrar a les remotes opcions de disputar la promoció, també ha avisat amb una rematada de Juanto Ortuño al pal, anticipant-se a la defensa olotina. Ha estat un miratge, ja que les següents ocasions han portat novament el segell olotí. La més important, de Marc Cosme, després d’una acció delicada de Marc Mas dins l’àrea. El valencià ha vist com un defensa desviava a córner un xut que tenia molts números d’anar a parar a la xarxa. Abans del descans, Micaló i Blázquez ho han intentat des de la distància, demostrant que era l’Olot qui portava la veu cantant i frisava per trencar el gel de l’electrònic.

A la represa, el duel ha estat més equilibrat amb més imprecisions al centre del camp que ha provocat un joc més trencat i amb acostaments als dos costats. Per part lleidatana, el més perillós continuava sent Juanto, que ha generat dues jugades de forma consecutiva; primer amb el cap i després amb un tir que ensumava la creueta. Contraatacava amb sentit el conjunt de Garrido i ho feia a través de Marc Cosme, que ha s’ha internat dins l’àrea i ha executat amb massa potència quan ho tenia tot a favor. Abans, Rivas li havia aturat un altre xut després d’una contra de manual. El tècnic valencià ha donat entrada a Xumetra, Uri i Alfredo buscant un revulsiu en forma de mobilitat i gol, però aquest ha arribat a l’altra banda i de la manera més desgraciada. Jorge Félix fa una bona paret i s’endinsa cap a l’àrea per banda esquerra, centra a la petita i Xavi Ginard, davant de la lluita entre Carles Mas i Juanto, s’introdueix la pilota a la xarxa de forma involuntària i desafortunada (70′). Una plantofada que ha dolgut, malgrat que els garrotxins no han cessat en l’intent de treure encara que fos un empat del Camp d’Esports. Fins i tot amb Barnils de punta, com l’altre dia a Son Moix. En aquests últims minuts, l’àrbitre s’ha fet el suec en un possible penal per mans d’un defensa local, molt reclamat per jugadors i cos tècnic olotí. Un Olot que ha mort amb les botes posades i que, per culpa d’un detall aïllat i rocambolesc, ha sortit de la Terra Ferma sense recompensa. Tot i això, els resultats de la jornada ens han acompanyat i seguim un punt per sobre del descens. El proper diumenge a les 18h ens juguem les garrofes a casa contra l’Elche CF, segon classificat del grup. Caldrà un Estadi a ple rendiment i un desplegament de l’afició com el d’aquesta tarda a Lleida, amb un centenar de garrotxins que no han deixat de cantar i animar durant els 90 minuts. Ells han demostrat que volen i es mereixen Segona B. I tu? Faràs el pas? Diumenge estàs convocat!

FITXA TÈCNICA

Lleida Esportiu: Diego Rivas, Nuñez, Pumar; Valiente, Eneko, Marc Trilles (Huertas, 45′), Javi López (Leto, 76′), Manu Molina, Juanto (Nierga, 90′), Jorge Félix (c) i Albístegui.

UE OLOT: Ginard, Micaló, Carles Mas, Barnils, Guzmán (Alfredo, 80′), Masó, Blazquez, Héctor (c), Marc Mas, Pedro (Uri, 75′) i Marc Cosme (Xumetra, 67′).

Gols: 1-0, Ginard en pròpia porteria (70′).

Àrbitre: Imanol Irurtzun Artola. Ha amonestat Pumar i Albístegui (Lleida) i Micaló i Héctor (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 37 del campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb la presència d’uns 1.100 espectadors al Camp d’Esports de Lleida.

Foto: Jordi Echevarria 

 

 

 

Leave a Reply