El resum de la jornada al FUTBOL BASE (19 i 20 maig)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Prebenjamí B 2-3 Sant Pere Màrtir

El Prebenjamí B va estar poc poc concentrat en les dues primeres parts i això li va passar factura en el marcador (0-2). En els dos últims quarts, el bloc d’Edu Molas va reaccionar i va aconseguir situar la igualada (2-2). La llàstima és que en l’última jugada del partit, el Sant Pere Màrtir va anotar el gol de la victòria amb un xut llunyà.

Vall d’en Bas 7-5 Benjamí C

Un duel descontrolat defensivament per part dels dos equips. El vencedor, en aquest cas el Vall d’en Bas, va ser qui va estar més encertat de cara a porteria. Un partit amb aspectes a millorar a nivell tàctic, tot i que el Benjamí C va estar a un nivell raonable i va competir bé malgrat la manca d’efectius.
Benjamí B 6-6 Atlètic Banyoles
Benjamí A 4-1 Sant Roc
Benjamí Femení 2-2 Atlètic Ripoll
Santjoanenc 9-1 Aleví E
Aleví D 2-3 PU Figueres
Palamós 8-3 Aleví B
Aleví A 6-1 Palamós
Aleví Femení 3-2 Cornellà de Terri

Les olotines volien aconseguir els tres punts després de sumar en les últimes jornades i així ho van aconseguir. L’Aleví Femení va sortir amb un ritme fluix i, malgrat algun ensurt en fase defensiva, es van avançar amb un xut des del mig del camp. A la segona meitat, les de Jessica i David Caballero van començar amb més ganes però van encaixar l’empat en un contraatac. Un duel molt intens en els últims períodes, amb les de casa agafant avantatge i el Cornellà tornant a reaccionar per igualar el marcador. Però un gol de falta directe en els darrers minuts va propiciar que la victòria es quedés al Morrot i així escalar una posició a la classificació.


La Canya 2-1 Infantil C
Infantil B 3-4 Begur

Llançà 2-5 Infantil A

Una actuació no gaire lluïda però tremendament efectiva de l’Infantil A, que es va emportar el triomf del camp del Llançà. Una primera meitat sense massa brillantor en la qual els olotins van agafar una renda de dos gols. Just abans del descans, els de l’Alt Empordà van retallar distàncies. A la segona, el conjunt de Pere Luengo va generar més joc i fruït d’això van arribar dos gols més per sentenciar el matx. Els de casa van maquillar el resultat des dels onze metres amb el 2-5 definitiu.


Cadet B 2-2 Peralada

El Cadet B va realitzar un magnífic  partit davant del Peralada, aconseguint fins a dos gols d’avantatge en la recta final. Els xampanyers van despertar en els últims deu minuts, en els quals van neutralitzar el marcador en dues accions a servei de cantonada. Va ser un cop dur per a l’equip de Martí Planas i Jordi Caselles, que mereixien els tres punts. Aquesta setmana hi tornaran amb més força per obtenir el premi de la victòria.


Cadet A 2-0 Baix Ter

Un compromís molt difícil davant d’un rival que va venir a tancar-se i esperar l’errada dels olotins per buscar el contraatac. Durant tot el partit, el conjunt de Ketxa i Barris va tenir el domini del joc, la possessió i les millors ocasions. Dues genialitats van propiciar les dues dianes del Cadet A, que els va permetre encarar els últims minuts amb més tranquil·litat. A seguir treballant per competir fins al final!


Gurb 3-3 Cadet Femení

Les olotines visitaven un camp difícil davant d’un rival, pràcticament tot juvenil, que era superior a nivell físic, tàctic i d’experiència. No obstant, el Cadet Femení va sortir a per totes i va construir diversos atacs perillosos, dos dels quals van acabar en gol. Al descans, el resultat era d’1-2 contra tot pronòstic. El Gurb, però, va fer alguns canvis i amb un joc més ràpid per les bandes va poder empatar i avançar-se en un marge de 20 minuts. La persistència del grup d’Alba Prat va permetre tornar a igualar les forces en una jugada entre rebots dins l’àrea. Les garrotxines van marxar amb un bon gust de boca, aconseguint el primer empat del curs en un camp molt complicat.


Baix Ter 3-1 Juvenil B

Tot i la derrota, el Juvenil B es va buidar i va intentar-ho tot per treure un resultat positiu del Baix Empordà. El partit va arrencar amb bon joc dels olotins, que es van posar per davant transformant un penal. Mica en mica, les forces es van igualar i el Baix Ter va poder empatar abans del descans. A la represa, els de Subirana i Barnadas van sortir amb bona actitud i creant diverses ocasions de gol sense materialitzar. En canvi, els locals sí que van finalitzar amb èxit una de les poques que van gaudir. La falta d’encert va passar factura a la UEO, que va veure com en el descompte el Baix Ter feia el tercer amb l’equip abocat a l’atac. 


CF Sant Jaume 0-0 Can Gibert

El filial de la UEO manté esperances de salvació després del repartiment de punts a casa contra el Can Gibert. Els de Terma i Arau no van veure porteria però es van quedar amb un valuós botí de cara a la seva lluita. El CF Sant Jaume ara és cinquè per la cua amb 32 punts i, depenent dels descensos compensats, podria estar en posició de permanència directe. S’entreveu crucial l’aparellament d’aquest diumenge al camp del Caldes, mirant de reüll el que pugui fer el Palafrugell, rival directe, a casa contra el Bescanó.

Leave a Reply