El capità Jose Martínez referma el seu compromís

Jose Martínez i la Unió Esportiva Olot han arribat a un acord per allargar el vincle durant una temporada més. D’aquesta manera, el defensa de Taialà completarà la quarta campanya consecutiva defensant la samarreta vermella, amb la qual ha disputat gairebé un centenar de partits i s’ha erigit en un dels homes forts del vestidor. 

Als seus 35 anys, Jose Martínez ha decidit continuar la seva carrera a la UEO, on s’ha convertit en un dels líders indiscutibles del vestidor i també en un dels jugadors més estimats per l’afició. A La Garrotxa, el gironí ha jugat fins a 96 partits i ha viscut la cara més amarga del futbol amb un descens, però també la més bonica, amb el títol de Tercera Divisió i el retorn a Segona B. Després d’una salvació agònica, Jose ha acceptat el repte de capitanejar el grup un any més amb el seu ofici, experiència i entrega. Qualitat futbolística i humana per un referent de la cultura de l’esforç i un mirall per als més joves.

Moltes gràcies, Jose! El braçalet segueix en bones mans!

Fotos: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply