Jaume Pol (RCD Mallorca), competència al lateral esquerre

El lateral mallorquí es converteix en la quarta incorporació de la Unió Esportiva Olot i reforça una posició que només comptava amb Pep Chavarría. Jaume Pol és un futbolista esquerrà de 23 anys amb una setantena de partits a Segona B a les files de RCD Mallorca B, Llosetense i Barakaldo. Pol arriba cedit pel conjunt mallorquinista durant una temporada i serà presentat el proper dilluns després de l’entrenament.

Jaume Pol Vidal (Palma, 31-12-1994) és l’últim reforç de la UEO en aquest mercat d’estiu. El balear és un jugador jove però ja amb una certa experiència acumulada a la categoria de bronze. Amb un pas previ pel Binissalem, Pol va fer el salt al RCD Mallorca per sortir cedit al Llosetense (2015-16), curs en el qual per cert es va enfrontar contra el conjunt olotí. Una temporada en la qual no va poder salvar la categoria a les ordres  de Nico López i va tornar a la disciplina del RCD Mallorca per competir amb el filial (2016-17). L’any següent va anar cedit al Barakaldo basc fins al mercat d’hivern, quan va tornar al filial del RCD Mallorca, erigint-se en un dels homes destacats i disputant el play-off d’ascens. En total, 69 partits i uns 4800 minuts a Segona B per un lateral esquerre que també pot actuar de central i que serà una bona alternativa a Pep Chavarría o Guzmán.

Benvingut a La Garrotxa, Jaume! Sort i encerts!

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply