El resum de la jornada al FUTBOL BASE (20 i 21 octubre)

 

 

RESULTATS DE LA JORNADA

Prebenjamí 8-5 Bisaroques

Primera victòria a la lliga per al Prebenjamí de Plujà i Ferrés, que va superar el Bisaroques a casa en un partit de molts gols. Poc a poc, els més petits de la casa van progressant i competint cada vegada millor.

 

Ter Brugent 11-0 Benjamí E
Les Preses 1-8 Benjamí D
Ter Brugent 12-1 Benjamí C

Derrota clara del Benjamí C que es va trobar un rival molt superior al qual no va poder fer front de cap de les maneres. Això sí, l’última part va deixar un bon gust de boca als d’Arnau Suñer i Arnau Davesa amb un parcial de 1-1. Cal seguir treballant.


Benjamí B 5-2 Banyoles

Victòria davant d’un dels millors equips de la lliga, un resultat enganyós ja que el Banyoles només va arribar dos cops a porteria, un d’aquests mitjançant una falta indirecta dins l’àrea. Els de Sánchez i Pagès van dominar tot el partit i van mostrar-se molt superiors al tercer classificat. Aquest és el camí a seguir però encara queda molta lliga.

Benjamí A 5-2 Figueres

Un partit molt igualat el que va enfrontar al Benjamí A contra el Figueres. L’efectivitat dels nois de Puigvert i Andújar va ser clau per a que els tres punts es quedessin al Morrot, un triomf molt important en aquest inici de lliga.

Benjamí Femení 9-1 Bisaroques
Aleví F 3-7 Porqueres
Aleví E 2-4 Manlleu
La Canya 3-5 Aleví C

El partit va començar molt bé per a l’Aleví C, que va apoderar-se del domini del joc i es va situar amb un 0-2 al final del primer quart. Al segon, però, l’equip va patir una desconnexió important que va provocar l’empat de La Canya (2-2). Els d’Olivet i Garza es van refer a partir de la tercera part, recuperant les bones sensacions per treure la victòria d’un camp molt complicat.


Aleví D 6-3 Base Roses
Fornells 5-8 Aleví B
Gironès Sàbat 4-6 Aleví A
Aleví Femení 6-1 Gerunda

Clara victòria de les alevines tot i que els va costar arrencar, mostrant certes dificultats per arribar a porteria i obrir la llauna amb el primer gol. A partir d’aquí, tot va anar a sobre rodes, ja que les de Laia Puig i Júlia Duran van prémer l’accelerador i van anar caient la resta de gols.


Sant Feliu 1-2 Infantil B

Resultat ajustat que no reflecteix el que s’ha vist sobre el terreny de joc. L’Infantil B va sortir amb molta intensitat dels de primer minut i va arribar al descans amb un 0-2 favorable, perdonant bones ocasions per obrir l’escletxa. A la segona meitat, es van repetir les arribades dels de Ferrés i Coll, que no van saber tancar el partit i un gol del Sant Feliu a les acaballes va deixar un resultat ben ajustat i perillós. Al final, una victòria merescuda que podia haver estat més àmplia amb més encert en la definició.

Infantil A 4-0 Aro

L’Infantil A es va mostrar superior davant d’un rival dur i intens que va proposar un joc molt directe. A la mitja hora, el marcador era de 2-0 amb el segon de penal. Diverses ocasions més no transformades per als de Blasco i Moreno, mentre que l’Aro només en va tenir una. A la represa, i aprofitant el desgast dels visitants, els olotins van monopolitzar les oportunitats amb un pal i unes quantes aturades de mèrit del porter. Al final van arribar dos gols més per un nou triomf amb la porteria a zero. El pròxim partit, davant d’un Figueres que es manté imbatut. 


Sant Gregori 3-3 Cadet B

En línies generals molt bona actuació del Cadet B, que malauradament no es va poder emportar el premi gros de Sant Gregori. Una primera meitat en la qual els de Luengo i Téllez es van posar per davant dues vegades (0-2 i 1-3) i al final els gironins van aconseguir tornar-se a acostar (2-3). A la segona, més igualat amb bones ocasions per als dos equips i amb més encert per als locals, que van trobar la recompensa de la igualada.


Cadet A 2-1 Quart

Victòria molt important que es va materialitzar principalment durant el primer temps. El Cadet A va sortir endolladíssim i va realitzar una primera meitat molt complerta. Bons atacs per crear ocasions i defensa seriosa i efectiva per contrarrestar al rival. Fruit d’això, els de Subirana i Quintana van veure porteria en dues ocasions en el tram final de la primera meitat, deixant un 2-0 al descans. A la represa, el Quart va avançar línies i va proposar una pressió més incisiva. Això va obligar als olotins a defensar-se de centrades i pilotades dins l’àrea. Els gironins van reduir el marge als deu minuts de la represa, mitja hora de patiment en la qual la UEO va sortir bé al contraatac però sense saber sentenciar. En definitiva, un primer triomf molt necessari que dóna moral i ànims a l’equip per seguir treballant com fins ara.


Cadet Femení 3-1 Guineueta

Les jugadores olotines van afrontar el duel amb unes ganes increíbles de fer un bon partit i dedicar una victòria a la seva portera, la Judit Sacrest, que el dia abans va patir una lesió important i li desitgem una ràpida recuperació. Així doncs, les d’Anna Payola i Jèssica Caballero van sortir molt concentrades i als dos minuts ja es van avançar el marcador. Al descans, el resultat era més favorable (2-0). La segona part no va ser menys i, tot i que la Guineueta va reduir diferències, les garrotxines no van abaixar el cap i van quedar-se amb una victòria molt merescuda i treballada.


Juvenil A 4-1 Figueres

El Juvenil A es va imposar al Figueres en un partit que va començar amb dues arribades perilloses dels visitants. Van ser els olotins, però, quin van obrir el marcador amb un gol de vaselina de Cosmin. A partir d’aquí, el conjunt d’Èric Palomo va ser capaç de controlar el partit i arribar amb més facilitat a la porteria contrària. A través d’un llançament de córner arribaria el 2-0 del mateix Cosmin a la mitja hora de joc. Els empordanesos ho van intentar però sense ocasions clares. La represa va començar molt bé per a la UEO, ja que en deu minuts va sentenciar el matx amb el 4-0 gràcies a les dianes d’Arnau i Albert Julià. Tot seguit, els figuerencs van donar un pas endavant per retallar distàncies i van poder establir el 4-1. El marcador ja no es va moure més tot i les bones oportunitats a les dues àrees.


Sils 0-3 Juvenil Femení

Primera victòria de la temporada (i fora de casa) per al Juvenil Femení, que es va desplaçar a Sils amb algunes baixes i amb el reforç de jugadores cadets. Tot i la clara superioritat i les nombroses oportunitats, les olotines no s’acabaven de trobar còmodes i van marxar al descans amb un avantatge mínim (0-1). I també amb un gran disgust, la lesió de Judit Sacrest, que es va fracturar el radi. L’equip d’Alba Prat i Mireia Fabrés va quedar tocat però va saber reaccionar i millorar en la finalització de les jugades, anotant dos gols més per agafar tranquil·litat i poder dedicar els tres punts a Judit. Esperem que es recuperi aviat!


Tossa 4-1 CF Sant Jaume

Derrota a domicili del filial de la UEO, que tot i igualar el gol matiner dels locals mitjançant Ibra, no va poder treure res de profit del municipi selvatà. El Tossa va estar més inspirat en els últims metres i van rematar la feina just començar la segona meitat amb dos gols més, una renda ja insalvable per al CF Sant Jaume. Els de Joan Sánchez són setens amb 14 punts i aquest cap de setmana visiten el líder del grup 1 de Segona Catalana, el FC L’Escala.


Mataró 4-4 Sènior Femení

El partit va començar bé per a les olotines, ja que en dues jugades d’atac ben trenades van situar el 0-2 en el marcador. Tot semblava ben encarat però un error defensiu i unes mans dins l’àrea van suposar la igualada del Mataró abans d’acabar la primera meitat. El cos tècnic va aprofitar per reorganitzar l’equip i preparar una segona meitat que semblava que arrencava millor fins que un altre error va col·locar el 3-2. En els minuts següents, les de Moi Dubé van saber patir i aguantar situacions de nervis i atacs de les maresmenques. A pocs minuts d’acabar, el Sènior Femení aconseguia l’empat en una jugada assajada a servei de córner. Quan l’empat a tres semblava definitiu, va arribar el quart gol de les locals que podia acabar amb les esperances olotines. Els cinc minuts següents van ser brutals, la UEO no va voler marxar de buit i van apretar amb totes les seves forces, posant tota la carn a la graella. L’última jugada era una falta a la frontal de l’àrea, tota la feina es resumia en treure un punt o no d’aquell llançament. Camp en silenci, xiula l’àrbitre, es xuta la falta i la pilota passa per sobre la barrera i també de la porteria, situant el 4-4 com a resultat final. Gol extraordinari i punt més que merescut de forma agònica. Aquest cap de setmana, descans per a les noies.

Leave a Reply