El resum de la jornada al FUTBOL BASE (22 i 23 desembre)

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Sant Roc 3-6 Benjamí E
Benjamí D 5-2 Pradenc
Santa Eugènia 0-6 Benjamí C

Benjamí A 4-0 Palafrugell
Un enfrontament més igualat del que pugui indicar el marcador final. Un gol en el primer quart i dos més en el segon van permetre al Benjamí A arribar al descans amb un avantatge còmode. Ja a l’últim quart, el conjunt de Puigvert i Andújar va anotar el definitiu 4-0, fet que els enlaira fins a la sisena posició de la taula classificatòria.


Escola Pia 5-3 Benjamí Femení
La Canya 6-5 Aleví F
Sant Roc 5-8 Aleví E

Aleví C 10-3 Figueres
Un bon partit de l’Aleví C, dirigit per Joel Olivet i Àlex Garza, que va imposar-se en el marcador des del principi i va tenir la possessió de pilota en tot moment davant del conjunt figuerenc.


Blanes 4-4 Aleví B
Aleví A 2-10 Llagostera
Aleví Femení 1-1 Cabanes
Torelló 2-0 Infantil C

Infantil B 1-1 Llagostera
Un empat injust que no reflecteix la gran superioritat de l’Infantil B sobre el terreny de joc. Els olotins van sortir molt endollats i van generar diverses ocasions de gol amb la poca fortuna de només concretar-ne una. A la segona meitat, el Llagostera va aconseguir l’empat en una falta directe i això va provocar que el conjunt de Ferrés i Coll es precipités i jugués més amb el cor que amb el cap. Això els va privar de la victòria, tot i que cal quedar-se amb el gran nivell de joc col·lectiu mostrat en la primera meitat.

Baix Ter 1-3 Infantil A
Mal partit dels olotins, que portaven dues setmanes sense competir i arrossegaven algunes baixes. Tot i això, el matx es posava de cara amb el 0-1 just al primer quart d’hora. A més, l’Infantil A va fallar dues ocasions més i fins i tot un gol anul·lat per l’àrbitre. Els locals van gaudir de dues oportunitats, massa creuades. A la represa, el Baix Ter va crear més perill a la contra fins que van empatar de córner olímpic. La resposta dels de Moreno i Blasco va ser ràpida i efectiva; dues faltes laterals van ser transformades en dues dianes, la primera amb una rematada de cap i la segona en un llançament directe. Una bona manera d’acabar l’any amb un ple de partits guanyats i només concedint 2 gols en 11 partits.


CADET B 1-0 Figueres
Un partit dominat de cap a peus per al Cadet B, que va portar la iniciativa del joc i no va concedir cap ocasió al conjunt empordanès. En canvi, els de Luengo i Téllez van generar nombroses arribades a la porteria visitant, fins que al final es va culminar amb el premi del gol per deixar els tres punts al camp del Morrot.


Vilassar de Dalt 3-1 CADET A
Un compromís difícil davant d’un rival que es va avançar en el tram final de la primera meitat després d’una mala sortida de pilota. Amb aquest resultat es va arribar al descans, a la represa el Cadet A va seguir amb la tònica de defensar els atacs rivals i intentar atacar de forma ordenada. Fruit d’això, els olotins van poder empatar en una bona jugada col·lectiva. A partir d’aquí, els maresmencs van avançar línies i van crear molt perill a pilota aturada. De fet, el Vilassar va poder marcar en una falta lateral a cinc minuts per acabar i encara va tenir temps de fer el 3-1 en una altra centrada lateral. Els de Subirana i Quintana intentaran revertir la situació amb la màxima il·lusió de cara al nou any.


Cadet Femení 4-0 Júpiter
Juvenil B 1-5 Figueres
JUVENIL A 0-0 Jàbac
El Juvenil A no va poder tancar l’any amb victòria. Els primers minuts van estar marcats per dues oportunitats clares del Jàbac, que no es va poder avançar. Un cop passats aquests ensurts, els olotins es van estirar i van disposar d’un parell d’accions perilloses per intentar obrir la llauna. A la represa, els d’Èric Palomo van sortir disposats a buscar els tres punts i van gaudir de tres bones ocasions, però els va mancar encert en la definició. El duel es va obrir en els últims minuts, en els quals els dos equips van tenir opcions per inaugurar el marcador. Bon treball del Juvenil A, que finaliza el 2018 en tercera posició i a 4 punts de líder.


JUVENIL FEMENÍ 7-2 Moià
Victòria clara al Morrot per tancar l’any. A priori, s’esperava un partit de poques dificultats davant de l’últim classificat, que encara no ha pogut sumar cap punt. Les olotines van signar una bona actuació i van aconseguir 7 gols en jugades de combinació, entrant per bandes amb centrades i arribades amb superioritat. El Moià, tot i notar-se inferior, va aprofitar un desajust per fer el seu primer gol. Va ser en un erro de falta de concentració defensiva en un matx poc exigent en aquest aspecte. Les d’Alba Prat i Mireia Fabrés diuen adéu al 2018 amb bon gust de boca, situant-se a la part alta de la classificació i amb ganes de seguir lluitant pel seu objectiu.


Can Gibert 4-1 CF SANT JAUME
Dura desfeta del filial de la UEO davant d’un rival de la meitat de la taula, que ara s’acosta a dos punts dels santjaumins. El duel va tenir poca història ja que es va decidir en l’inici de la primera meitat i va quedar vist per sentència just començar la represa. David Cruz, en la recta final, va retallar distàncies per als de Joan Sánchez, que segueixen cinquens amb 25 punts. La propera jornada serà el cap de setmana de l’11 i 12 de gener contra el Marca de l’Ham.

Leave a Reply