Trobada de tècnics abans del derbi

Complicitat, bon rotllo i esportivitat màxima en la trobada d’aquest dijous entre Raúl Garrido i Narcís “Chicho” Pèlach a l’Estadi Municipal d’Olot. Els tècnics de la Unió Esportiva Olot i del CF Peralada han atès els mitjans de comunicació en la prèvia del derbi gironí d’aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda. Un duel de proximitat entre dos conjunts que comparteixen el bon gust per la pilota i que arriben en línia positiva a la segona jornada de la segona volta. 

La prèvia de Raúl Garrido

“És un partit d’una importància vital. Hem de fer les coses molt bé per donar el salt definitiu cap a la tranquil·litat i consolidar aquesta situació. En aquesta categoria, la línia de l’èxit al fracàs és molt fina i diumenge hem de recuperar els nostres senyals d’identitat per tornar a ser nosaltres mateixos”.

“Els inicis dels filials sempre són complicats i amb molts canvis, però estava clar que el Peralada tiraria amunt perquè té un gran entrenador i una plantilla de molta qualitat. Que tants jugadors pugin al Girona FC és un reflex del nivell que tenen”.

“Com a equip i com a cos tècnic poques coses podem fer més per engrescar l’afició. El derbi gironí és un duel molt atractiu entre dos conjunts veïns que volen créixer. M’espero una bona entrada a l’Estadi i espero que la gent ens ajudi i vingui il·lusionada”

La prèvia de Chicho Pèlach

“Olot és un molt bon escenari per veure un partit com aquest, hi haurà ambient i els dos equips arribem en un bon moment. Tenim un equip molt més ferm i estable que a la primera volta. Tenim moral i il•lusió, és un derbi i l’afrontem amb moltes ganes de guanyar”.

“L’Olot és un equip molt sòlid, complert i versàtil. És capaç de guanyar-te de qualsevol manera; atacant, defensant, contraatacant o a pilota parada. Ells voldran portar la iniciativa i nosaltres haurem de ser competitius i saber sobreviure. Si els deixem jugar, les coses seran més difícils”.

“Sabem que patirem però tenim fe i coratge, tenim personalitat amb pilota i no ens amagarem. El Peralada d’ara domina molt més les situacions i està més focalitzat en els noranta minuts del joc. És conscient que s’ha d’adaptar per seguir dins del partit i això es nota en la productivitat a nivell de punts”.

 

Leave a Reply