El resum de la jornada al FUTBOL BASE (9 i 10 febrer)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Prebenjamí A 4-5 Vall del Ter

Els més petits de la casa van mostrar valentia i coratge davant d’un gran contrincant. Un marcador molt ajustat en el qual el Prebenjamí A ho va donar tot per aconseguir els tres punts. Per tant, va ser una derrota amb gust a victòria per l’esforç i la persistència dels de Plujà i Ferrés.

Benjamí D 7-3 Les Preses

Al camp del Morrot dos dels equips més en forma de la categoria, una prova per avaluar l’estat real del Benjamí D. Els vermells van sortir al terreny de joc molt concentrats i disposats a potenciar les habilitats que els fan ser competitius. El conjunt de Coma i Marcillo va mantenir un nivell alt d’intensitat i encert i fruït d’això, combinat amb dues bones intervencions del porter local, van arribar al descans amb un contundent 5-0. L’objectiu va ser tractar de mantenir l’avantatge sense especular i mirar d’evitar la possible revifada visitant amb alguna individualitat que pogués fer-los entrar altre cop al partit. El Benjamí D va saber gestionar la situació i, malgrat algun gol encaixat a les acaballes, va finalitzar amb un resultat satisfactori.

Nàstic Manresa 1-1 Benjamí C
Benjamí A 4-2 Banyoles
Sàbat 1-6 Benjamí B
Camprodon 0-4 Benjamí Femení

Boscdetosca 10-4 Aleví E
Llançà 6-3 Aleví D
Aleví C 6-1 PU Figueres
Sant Celoni 5-3 Aleví B
Aleví A 11-1 Tordera
Gerunda 2-3 Aleví Femení

Ripollès 4-1 Infantil C

Els olotins van sortir molt endollats i conscients del que havien de fer per intentar tombar el líder. Just abans del quart d’hora, l’Infantil C va trenar un contraatac letal i va poder inaugurar per sorpresa el marcador. El duel es posava dur i feixuc amb els constants atacs del Ripollès, però en els últims minuts de la primera part van veure com l’àrbitre xiulava un penal a favor. Oportunitat d’or per fer el 0-2 que els visitants van malgastar. A la represa, el conjunt de Caselles i Camps va aguantar l’embranzida inicial, però cap al minut 20 els locals van trobar el gol de l’empat i després van poder capgirar la truita (2-1).  Els garrotxins, exhauts per la despesa de la primera meitat, van rebre dues dianes més que van deixar el 4-1 definitiu. Contents per haver competit però a la vegada tristos per no haver convertit el penal. A seguir treballant per assolir la victòria en la propera jornada!

Infantil B 2-0 Vilobí

Un enfrontament contra el penúltim classificat del grup. El millor del partit es pot dir que va ser el resultat, ja que permet a l’Infantil B avançar un lloc a la classificació per col·locar-se en cinquena posició. Pel que fa als 90 minuts, el Vilobí amb prou feines va inquietar a la porteria olotina en un dia força espès i poc intens del bloc de Ferrés i Coll, que van trobar a faltar més rapidesa i dinamisme en el joc combinatiu.

Fundescam 0-7 Infantil A

Un partit amb la possessió per als olotins, que van patir una intensa pressió dels locals durant els primers minuts. Poc a poc, el Fundescam es va anar diluint i van començar a replegar-se. L’Infantil A va disposar d’ocasions molt clares en el primer quart d’hora. Poc després, els de Moreno i Blasco van aconseguir obrir la llauna amb un xut des de l’àrea petita. El segon arribaria tot seguit després d’un canvi de joc i una bona definició. El bon col·lectiu, donant profunditat per al carril dret, va propiciar dos gols més per marxar al descans amb 0-4. La represa va seguir dominada pels vermells, que només van concedir una oportunitat al rival i van ampliar la diferència fins al 0-7 definitiu. Una victòria molt celebrada i amb dedicatòria especial al segon entrenador, que va perdre un familiar recentment.

Cadet B 0-0 Banyoles

Primera meitat dominada per la UEO, que va disposar d’alguna ocasió per trencar el gel. A la segona, el Cadet B va perdre el control i el Banyoles també va tenir les seves arribades per mirar de desequilibrar la balança. Al final, un resultat just per als de Luengo i Téllez, que van oferir un gran treball i una bona actitud per seguir creixent com a equip.

Figueres 3-4 Cadet A

Victòria molt important davant d’un rival directe. I això que el partit no va arrencar de la manera desitjada amb el gol dels figuerencs, rematant una sortida d’un córner. Al Cadet A li va costar entrar al partit en un camp de grans dimensions i davant d’un Figueres més ben posicionat. Tot i això, els olotins mica en mica van anar trobant el seu espai per gaudir del seu moment. Fruit d’això, els de Subirana i Quintana van aconseguir l’empata a la mitja hora de joc en una jugada col·lectiva. Les alegries van continuar després del descans, ja que els vermells es van avançar amb un tir potent des de la distància. El xoc es va convertir en un anar i venir, fet que van aprofitar els empordanesos per situar la igualada. La UEO no en tenia prou i va tornar a col·locar-se per davant amb el 2-3. Però això no es va acabar aquí, ja que el Figueres va replicar amb un bon xut per l’escaire. A falta d’un quart d’hora, el Cadet A va marcar el 3-4 definitiu agafant el refús d’un llançament de falta. Va tocar patir i defensar en els últims minuts, i a sobre amb un jugador menys. Un triomf fonamental per seguir creient en l’objectiu.

Cadet Femení 3-3 Santa Perpètua

Juvenil B 5-1 Pals

Després de moltes jornades, el Juvenil B va poder controlar un partit de cap a peus. Superioritat manifesta del conjunt de Ketxa i Barris, que a través de la pilota va crear i materialitzar les ocasions generades. El cos tècnic creu que encara s’han de millorar aspectes defensius per guanyar en solidesa.

Juvenil A 0-2 Quart

Un duel força igualat en el qual els dos conjunts van gaudir de bones ocasions per encetar el marcador. Els olotins van crear perill sobretot en jugades a pilota parada i en un 1×1 que el porter va encertar. Per l’altra banda, el Quart va generar ensurts en pilotes llargues buscant el seu punta, que va disposar de dues opcions que Hasan va resoldre bé. I quan semblava que s’arribaria al descans amb el 0-0 inicial, una acció desafortunada va suposar el 0-1 per als gironins. Just començar la represa, el Quart anotava el 0-2 en una bona combinació. Els d’Èric Palomo van perseguir el gol fins al xiulet final, però no van estar inspirats en la definició.

Juvenil Femeni 0-7 Vic

Les líders van mostrar la seva superioritat davant d’un Juvenil Femení que no donar el braç a tòrcer i no va deixar de lluitar durant tot el partit. Una llàstima perquè les noies d’Alba Prat i Mireia Fabrés van aguantar bé en una primera meitat molt dura pel rival i també pel vent (0-2). A pel següent!

CF Sant Jaume 0-1 Boscdetosca

El filial de la UEO va caure per la mínima en el derbi garrotxí de la part alta. Un solitari gol de Pol Serra al minut 25 va desequilibrar la balança a favor del conjunt groguet, que ara s’escapa sis punts per sobre del CF Sant Jaume, encara cinquè. Els de Joan Sánchez tenen una altra prova de foc aquesta jornada amb la visita al camp del Bescanó, tercer classificat.


Sènior Femení 1-3 Llerona

Leave a Reply