El resum de la jornada al FUTBOL BASE (16 i 17 febrer)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Benjamí B 8-2 La Canya

Sant Pere Màrtir 3-1 Benjamí D

El darrer compromís de la jornada va ser diumenge al Morrot, on el Benjamí D jugava de visitant davant del Sant Pere Màrtir. Un derbi olotí que acostuma a ser sinònim de duels competits i marcadors ajustats. Sense anar més lluny, a l’anada els vermells no van poder imposar-se fins al tram final havent de remuntar un resultat advers. Aquest cop, el partit va començar amb molt d’encert per als de Coma i Marcillo, que en menys de 10 minuts ja van deixar un 0-2 en el marcador. El Benjamí D va generar moltes ocasions que no va poder transformar, en part per la millora posicional dels locals. Fins ben entrada la tercera part no es va poder celebrar la tercera diana, que donava més tranquil·litat a la UEO. En el darrer tram, el Sant Pere Màrtir va gaudir de més oportunitats amb llançaments de falta prop de l’àrea. Una d’aquestes va acabar a la xarxa, situant l’1-3 definitiu. Amb aquesta victòria, el Benjamí D continua al capdavant de la taula amb dos punts de marge respecte el segon classificat. El gran repte d’aquesta etapa formativa, però, és gaudir del  futbol i seguir aprenent de les noves situacions que van apareixent.

Benjamí B 8-2 La Canya

Una actuació rodona en la qual només en dos moments la Canya va aconseguir arribar a la porteria contrària arran de la distracció dels de casa, que van saber materialitzar les ocasions que van tenir.  Una situació anecdòtica serveix per millorar als de Sánchez i Kitus, que són tercers a la classificació i tenen ganes d’arrodonir una segona volta plena de victòries per esgarrapar alguna posició més.

Aleví F 4-4 Sant Gregori
Aleví E 2-1 La Canya
Aleví D 2-0 Llagostera

Porqueres 3-6 Aleví C

L’Aleví C va tornar a guanyar a domicili i ho va fer per la porta gran, tombant el nou líder de la categoria. Un bon partit dels joves de Joel Olivet i Àlex Garza, que van mostrar-se superiors en tot moment a l’adversari i va aconseguir una victòria tant important com merescuda.

Ripollès 1-4 Aleví A

Infantil C 13-1 Ter Brugent

Enfrontament davant d’un dels equips de la part baixa de la taula. A la primera part, l’Infantil C va sortir desencertat en les accions tècniques, però en dues bones jugades va aconseguir un avantatge de 2-0. A la segona, el bloc de Casellas i Camps va corregir els errors, dominant el tempo de bat a bat i amb una gran eficàcia de cara a porteria. Cal seguir treballant per sumar punts i avançar posicions a la classificació.

Sils 1-2 Infantil B

Victòria amb molt d’ofici de l’Infantil B, que es va trobar un rival que el va pressionar molt amunt en els primers  20 minuts. Això va dificultar el joc de creació dels olotins, que en els últims minuts de la primera meitat va tenir tres ocasions clares per obrir el marcador. A la represa, els de Ferrés i Coll van marcar el 0-1 en una gran jugada col·lectiva. Al cap d’un minut, després d’una bona recuperació, va estar a punt de caure el segon però la pilota no va entrar. Els silencs van apretar buscant l’empat però va ser l’Infantil B qui va trobar el 0-2 en un contraatac. En una jugada aïllada, els locals van retallar distàncies però la victòria no va perillar en un partit de gran treball de tot l’equip.  


Infantil A 4-0 Sàbat

Blanes 2-2 Cadet B

Una primera meitat força dolenta en la qual la pressió del Blanes va dificultar el joc habitual del Cadet B. Dues errades defensives dels olotins van posar en safata les dues dianes dels selvatans, que van agafar una bona renda abans del descans. A la represa, canvi d’actitud dels joves de Luengo i Téllez, que va generar més ocasions per marcador i no va deixar de treballar fins a trobar el premi dels dos gols per assolir un empat de mèrit. A seguir treballant i lluitant!

Cadet A 1-4 Vic

Derrota amb un resultat enganyós i condicionat al fet de jugar gairebé una hora amb un home menys. Els olotins van entrar molt concentrats i desplegant un bon joc amb diverses arribades a porteria. Fruit d’això, el Cadet A es va situar per davant amb un gran cacau des de la distància. A la mitja hora, però, una jugada desafortunada va provocar l’expulsió d’un jugador olotí. A partir d’aquí, l’equip es va haver de multiplicar en defensa i els vigatans van crear perill amb més facilitat. De fet, just abans del descans el Vic va col·locar l’empat al marcador. A la represa, el conjunt de Subirana i Quintana va defensar bé els atacs rivals i va sortir a  la contra en transicions ràpides. A mitjans de la segona part, els visitants es van tornar a avançar. El Cadet A va disposar d’una gran opció des de punt de penal, que malauradament no va poder transformar.  Tocats anímicament, els osonencs ho van aprofitar per marcar dos gols més i sentenciar el duel. Molt bon esforç de l’equip en un partit molt condicionat per la inferioritat numèrica. Cal seguir treballant més que mai per afrontar els propers compromisos amb les màximes garanties.

La Jonquera 2-1 Juvenil B

Un molt mal partit del Juvenil B, que continua enmig de la dinàmica negativa de resultats. Els de Ketxa i Barris reben molt de càstig en qualsevol situació a prop de la seva àrea i no troben la manera de ser constants i controlar millor el ritme del partit.

Juvenil A 0-2 Damm

Derrota contra el líder de la categoria en un bon partit de futbol. Els olotins van ser capaços de plantar cara al primer classificat, realitzant un inici molt valent i amb una acció de contraatac a la porteria del conjunt cerveser. El primer gol dels visitants va arribar al minut 20, quan el seu punta va superar els dos centrals olotins i va marcar de xut creuat. Tot seguit, el Juvenil A es va estirar una mica més i va disposar d’un xut que va sortir desviat. A la segona part, els d’Èric Palomo van veure com els anul·laven un gol per fora de joc i en l’acció posterior, el porter desviava a córner una bona ocasió. Després d’aquesta jugada desaprofitada, la Damm va fer el 0-2 en una errada en la sortida de pilota. Tot i la derrota, bona imatge dels vermells davant del líder.

Gerunda 2-4 Juvenil Femení

Les olotines viatjaven a Sarrià de Ter per disputar un partit aparentment equilibrat. Durant la primera meitat es van notar les nombroses baixes per lesió, fet que va provocar algunes posicions improvisades i una manca de ritme que va evitar que es veiés un bon futbol. La mitja part va servir per aturar-se i arreglar els aspectes que no funcionaven. En pocs minuts de la segona part, el Juvenil Femení va donar un canvi important. Les d’Alba Prat i Mireia Fabrés van recuperar la intensitat i això es va veure reflectit en el marcador, capgirant un 1-0 per col·locar un 1-2.  No obstant, les gironines van seguir apretant i posant les coses difícils a les vermelles, però aquestes van demostrar que tot era possible. I ho van deixar estacat amb dos gols més, situant el 2-4 definitiu.

Bescanó 1-1 CF Sant Jaume

En un dels camps més complicats de la Segona Catalana, el filial de la UEO va donar la cara i fins i tot es va posar per davant amb el gol d’Ibra, pocs minuts després de començar la segona meitat. El Bescanó, tercer classificat, va llançar-se a buscar el gol de la igualtat i el va trobar en el minut 68. Un repartiment de punts que manté els de Joan Sánchez a la cinquena posició amb.35 punts, just abans de rebre el Guíxols (segon classificat) en la propera jornada.

Guineueta 1-1 Sènior Femení

Leave a Reply